Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Indul az Ajándékosztás játék!

Hétfőn indul idei Ajándékosztás játékunk. Tévé és táblagép a két főnyeremény, naponta műszaki cikkeket lehet nyerni. Ha feliratkozik, értesítjük!
December: Ajándékosztás játék
A játék 2013-ban december 2-tól 22-áig tart a www.kisalfold.hu/karacsony oldalon. Naponta lehet belépni a napi ajándékért. Minden éjjel sorsolás, a fődíj kisorsolása: december 23-án hajnalban.
Látogatóink közül a szerencsések december 2. és december 22. között naponta nyerhetnek ajándékokat. Az idei játék napi ajándékait átlagosan 20 000 forint értékű műszaki cikkek, szórakoztató elektronikai áruk közül válogattuk.

December 23-án, a hajnali sorsoláskor talál gazdára a két idei fődíj. Egy 107.000 forint SAMSUNG HD televízió (UE32F4000AWXXH 32" képátló) és egy 97.000 forint értékű SAMSUNG Galaxy Tab 3 8.0 táblagép (WiFi 16GB).

A játék hétfőn hajnalban indul, addig értesítőre lehet feliratkozni. Ahogyan az eddigi években is, minél több napon játszik, minél több ismerősét meghívja, annál nagyobb eséllyel nyer.

Minden ajándékot partnerünk webáruházából, a webshop.icuccok.hu címen válogattunk.

Érdemes naponta meglátogatni játékoldalunkat a www.kisalfold.hu/karacsony címen, ahol hétfőtől mindennap bemutatjuk a nap aktuális nyereményét. Aki kedvet érez a játékhoz, annak csupán annyi teendője lesz, hogy egyszeri regisztrálás után naponta belép az aznapi ajándékért.

Hétfőn kattintson az aznapi dátumra a kalendáriumban, lépjen be, és szálljon versenybe a főnyereményért is!

Töltse ki roppant egyszerű regisztrációs lapunkat, és nyerjen naponta! Amennyiben egy adott játéknapon megadja 5 ismerőse valós e-mail címét is, azzal az Ön neve még egyszer belekerül az aznapi sorsolásba és a főnyeremény-sorsolásba. Minden megadott, érvényes 5 e-mail cím után újabb esélyt kap.

Ugyancsak növelheti esélyét a főnyeremény-sorsoláson azzal, ha minél több napon visszatér, és belép a játékba.

A december 2. és 22. közötti napi sorsolások aznap éjfél után következnek be. Frissítés után az adventi kalendárium megfelelő dátumára kattintva lehet tájékozódni az eredményről.

A főnyeremény-sorsolást december 23-án hajnalban gépi úton végezzük. Ennek eredménye aznap a játék kezdőoldalán tekinthető meg.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jobbik: Költségvetés 2014 - Hova gurulnak a győri adóforintok?

˝A győri vonatkozású jobbikos módosító javaslatokat a bizottsági ülésen leszavazta és még vitára sem… Tovább olvasom