Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Indul a Nemzeti Néppárt

Önállóan, az egyetlen Győrött bejegyzett pártként indul az önkormányzati választásokon a Nemzeti Néppárt – jelentette be a szervezet elnöke.
A két éve alapított Nemzeti Néppárt elnöke legalább öt választási körzetben biztos a képviselőjelöltek sikerében, de a tagok és jelöltek számáról pontos adatokat egyelőre nem árult el Horváth Attila, aki korábban a Magyar Igazság és Élet Pártja győri elnöke volt, ám később többekkel együtt szembefordult Csurka Istvánnal, aki kizárta a pártból.

– A Nemzeti Néppárt a népjóléti program megvalósításához kéri az állampolgárok támogatását. Nem kívánunk ideológiák mentén politizálni, kizárólag a lakosság életminőségének javítását tartjuk szem előtt – mondta Horváth Attila és leszögezte azt is: a párt önállóan indul a választásokon, előzetes megállapodást senkivel nem köt, a választások utáni esetleges együttműködésről „csak a lakosság érdekeinek elsődlegességét elfogadó szervezetekkel és csak a programpontok egyezősége esetén tárgyal".

Az elnök kifejtette: a Nemzeti Néppárt nagy hangsúlyt helyez „a lakbérek, víz-, csatorna-, központifűtés-díj további emelésének megakadályozására, a kommunális szolgáltatások elfogadható fizetési feltételeinek megteremtésére, a közbiztonság és az oktatás feltételeinek javítására, a helyi közlekedés feltételeinek jobbítására, a végnapjait élő helyi, magyar tulajdonú ipar, munkahelyteremtő vállalkozások támogatására, a környezetvédelmi szempontok előtérbe helyezésére, a jelenleginél jóval nyitottabb, átláthatóbb, emberközelibb önkormányzat létrehozására".

– Vállaljuk azt is, hogy a képviselő-testület működtetésében takarékossági intézkedéseket vezetünk be. A képviselői, polgármesteri, alpolgármesteri fizetéseket befagyasztjuk, a sokmilliós prémiumokat és juttatásokat megszüntetjük.
A jelöltek többsége a szelvények kiérkezése utáni második napon befejezte a gyűjtést, a cédulák jelenleg a képviselőjelöltként még nem indult jelöltek területein személyesen is leadhatók (9025 Győr, Bokréta u. 8.).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iszap lepte el a kőtárat

Minden eddiginél nagyobb kárt okozott a legutóbbi árvíz a győri kőtárban, ezért a szakemberek… Tovább olvasom