Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Húsfüstölőket fosztogattak Téten

Megszaporodtak a betöréses lopások – panaszkodott a téti lakossági fórumon nemrégiben az egyik helybeli és rögtön sokan egyetértően bólogattak.

A felszólaló arra kérte a városvezetést: szorgalmazza, hogy a polgárőrök, a rendőrök jobban figyeljék azokat, akik estefelé, éjjel az utcán parkolnak. Ugyanis a helybeliek jobbára beállnak autóikkal garázsaikba, udvaraikba, így akik kint maradnak, azok szerintük valószínűleg idegenek, rossz szándékúak lehetnek.

A tétiek azt gondolják, hogy vélhetően fiatalok kisebb rutinos csoportja figyeli ki, melyik melléképület réseiből szivárog füst és azt kipakolják. Akkor oda a jó sonka, szalonna, kolbász.

A felszólaló arra kérte a városvezetést: szorgalmazza, hogy a polgárőrök, a rendőrök jobban figyeljék azokat, akik estefelé, éjjel az utcán parkolnak.
A településen sok háznál külön füstölőben maguk végzik el az emberek a tartósító eljárást a disznóvágáskor készült finomságokon – idén azonban többen hiába tették.

Szabó Ferenc polgármester elmondta: a füstölőtolvajok akciósorozata is indokolta, hogy találkozót, egyeztetési lehetőséget kért a rendőrség vezetőitől a helyzet megváltoztatása, a vagyonbiztonság növelése érdekében. Azt szeretné elérni, hogy többször gyalogosan is járőrözzenek a rendőrök, mert úgy véli, az hatékonyabb, eredményesebb lehet, mint ha autóval teszik. Azt is kezdeményezni akarja, hogy pótolják, helyettesítsék a helyi rendőrőrs jelenleg hiányzó vezetőjét.

Olvasóink írták

  • 2. reszegenisjozan 2010. március 13. 11:27
    „1. hozzászólás nüs 2010.03.12. 18:15

    Vajon miért TUDJA mindenki, hogy a ...... loptak megint?????
    Azt hiszem kell már az a visszatartó erő, mert ez így kezd egyre jobban elterjedni.”
  • 1. nüs 2010. március 12. 18:15
    „Aztán füstösek lettek utána ? - vagy már azok is voltak előtte? :)))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sajtónapi díjazottak

Csütörtökön, a hagyományos sajtónapi ünnepségen a megye és a város vezetői köszöntötték a média… Tovább olvasom