Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 03. csütörtök - Hilda

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Győr hírei, győri hírek > Hétfő éjféltől nincs szükség a vonatpótló buszokra Győr és Tatabánya között

Hétfő éjféltől nincs szükség a vonatpótló buszokra Győr és Tatabánya között

Helyreállt a vasúti közlekedés Komárom és Almásfüzitő között hétfő éjféltől.

kisalfold.hu - 2013.06.24. 15:16
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Hétfő éjféltől helyreáll a vasúti közlekedés Komárom és Almásfüzitő között, tehát nem lesz szükség a Győr-Tatabánya útvonalon közlekedő vonatpótló buszokra - tájékoztatta a kisalfold.hu-t Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet szóvivője.

Ezzel megszűnik a forgalmi változás a győri Révai utcában is.

Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 7. méz-ing 2013.06.25. 08:36

"4. Hyppolit 2013.06.24. 22:37
A fő probléma megítélésem szerint, hogy az ötletgazda továbbra is az íróasztala mögött ül, és felveszi a - nem kis - fizetését. Pedig olyan sok szép szakma van még...Sajnos, ez jellemző ma Mo-ra..." "

Igazad lehet "Hippolit"!!!!!!
Menjél légyszi Brüsszelbe aztán mond meg nekik! Meg adjál nekik a "sok szép szakmából" valamit!

Gondolom neked meg oda kell ülni a helyükbe...

Moderálásra küldöm 6. Alfonz23 2013.06.25. 08:16

A Révai utcában a vasútállomás előtti parkolót nem szabadították fel, a várakozási tilalom- kivéve taxi- még mindig kint van.

Moderálásra küldöm 5. GeryM41 2013.06.24. 22:57

A buszozás helyett végre építsenek egy normális gátat az érintett szakaszra, hogy ne a vasúti töltés legyen az árvízi gát, mint eddig minden évben volt...

Moderálásra küldöm 4. Hyppolit 2013.06.24. 22:37

A "betegeskedő" vasúti közlekedést a minden vonatkozásban rugalmasabb (nem kötött pályás) buszközlekedés egy kis "kemoterápiával" helyrebillentette. Nem is meglepő! Ennek fényében újra kellene "gombolni" a Bp-Győr buszvonal megszüntetését, ami ráadásul rentábilis volt!! A fő probléma megítélésem szerint, hogy az ötletgazda továbbra is az íróasztala mögött ül, és felveszi a - nem kis - fizetését. Pedig olyan sok szép szakma van még...Sajnos, ez jellemző ma Mo-ra...

Moderálásra küldöm 3. méhecske 2013.06.24. 21:59

Az is jobb lesz, mint ami az utóbbi időben volt. Reggeli ébresztő...Vonatról le, buszra fel, a meleg buszban ülve várunk egy másik vonatot.... végre indulás... buszról le, vonatra fel. Tömeg, mert a vonatok indulása kiszámíthatatlan. Mozgó vonatról LE NE SZÁLLJ!!!!- szól a mondás. Pest előtt már, mint a heringek a közel 100.000 Ft-os bérletért!!! (Győr-Budapest közötti viszonylat) Reggel indulás fél hatkor, Kelenföldre érkezés nyolc körül. Délután indulás visszafelé pl. 17 óra 38 perckor a Keletiből (jobb esetben, ha van induló vonat), érkezés Győrbe nyolc óra körül. A vonatpótló busz ezer éves, kiszuperált csotrogány, akár a railjet utasainak is!! Minőségi, kényelmes utazás, jó pénzen! Ez Magyarország! Bár mindent meg lehet szokni! Kérjük vissza a kényelmes vonatunkat!!!!!!

Moderálásra küldöm 2. t04cdb 2013.06.24. 20:26

A "helyreáll a közlekedés" kicsit túlzás, mert úgy tudom csak cammogva lesz járható a pálya egyelőre...

Moderálásra küldöm 1. miro132 2013.06.24. 16:03

Ha nagy okosan nem szüntették volna meg a vasutat Tatabánya és Kisbér között, akkor nem lett volan erre szükség. A vonatok kerülőutón tudtak volna közlekedni.

Mi lesz akkor vajon ha megépül a V0 Tatabánya és Cegléd között. Kiönt a Duna akkor a V0 sem tud majd működni. Átkellene gondolni azt a tervet és Tatbánya helyett Komárom-Székesfehérvár-Cegléd uton megépiteni. Itt a nyomvonal nagy része már MÁV tulajdonban amugyis ...Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...