Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Ha sok az autós vevő, nehéz a parkolás

˝A győri vásárcsarnoknál piacnapokon szinte lehetetlen szabad parkolóhelyet találni˝ - panaszolja olvasónk.


Olvasói üzenet

A győri vásárcsarnoknál piacnapokon szinte lehetetlen szabad parkolóhelyet találni. Meg kellene ezt oldani, több parkolóhelyet kellene kialakítani és néhány útszakaszon a közelben nem kellene feleslegesen tiltani a megállást, a várakozást. Várom az önkormányzat intézkedését!
– Többnyire a vásárcsarnoknál rendezettek a forgalmi viszonyok. Piacnapokon azonban a Tihanyi Árpád út–Álmos utca–Bartók Béla út–Herman Ottó utca által határolt tömbön belül valóban teljes kihasználtsággal funkcionálnak az utcák szabályosan használható várakozóhelyei. A vásárcsarnok saját parkolója is rendszerint megtelik – szögezte le Máthé-Tóth Péter, a győri útkezelő szervezet tájékoztatásért felelős munkatársa. Elmondása alapján ezen a környéken csak a legszükségesebb szakaszokon van megállást vagy várakozást korlátozó jelzés, épp annak érdekében, hogy közlekedni lehessen.

A vásárcsarnok szállítói és vásárlói jórészt gépkocsival érkeznek, amikor azonban a környék közterületeit korábban kialakították, nem a piacnapokon jellemző helyzethez méretezték. Ebből adódnak manapság a gondok Máthé-Tóth Péter szerint, aki azt is megemlítette, hogy gyakori a konfliktus a garázs- és háztulajdonosok, illetve szabálytalanul parkoló autósok között. Úgy véli, a parkolóhelyek számának növelését a vevőket vonzó vásárcsarnoknak kellene megoldania.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karbantartó villanyszerelőt keres a győri színház

A Győri Nemzeti Színház pályázatot hirdet karbantartó villanyszerelő munkakörbe. Tovább olvasom