Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Gyurcsány Ferenc Győrben - ˝Orbán ellopta a jövőt˝

"Nincs rendben, hogy a kormány a rokkantakat megalázta" - mondta Gyurcsány Győrben.
A Kormányváltók által szervezett rendezvényen a győri Kuopio parkban több száz ember előtt főként a mostani kormány teljesítményéről esett szó. Fábián György képviselőjelölt kritikaként fogalmazta meg, hogy Borkai Zsolt győri polgármester a mostani ciklusban nem szólalt fel a parlamentben.

"Orbánnak mennie kell, mert ellopta a jövőnket" – folytatta Glázer Tímea, a Kormányváltók győri képviselőjelöltje, majd hosszasan sorolta a kormány "bűneit" Pakstól az "ellopott nyugdíjvagyonig".

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke úgy kezdte:

"Azzal vádolom a miniszterelnököt, elveszi a mai gyerekek sokaságától a felemelkedés lehetőségét. Ilyen országot akarunk, ennek az útjában áll Orbán. El kell távolítani, egyszerű a feladat." "Csütörtökön jön Orbán? Hallgassák meg: ha ki mer állni önök elé! Jó hír, ha jön: azt jelenti, nem érzi magát győztesnek Győrben, s esélyesnek látja Gyurit és Tímeát" – folytatta.

Úgy véli: nincs rendben, hogy a kormány a rokkantakat megalázta, s a rendszerből kikerülőknek egy másik kormány megnyitja majd a méltányossági felülvizsgálat lehetőségét.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A likócsi gokartpálya területét el akarja adni Győr - videó, fotók

A benzingőzös levegőjű egykori versenypálya helyén a győri Városháza vezetői bevásárlóközpontot… Tovább olvasom