Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 18°C Még több cikk.

Győri közlekedési információk

Győr - A város több pontján is korlátozásokra kell számítani. Építkezés miatt sarat hordhatnak fel munkagépek az utakra, ami csúszásveszélyes. A belvárosi behajtási engedélyek január 31-ig érvényesek.

Nagyobb térképre váltás

• A Szent István út – Gárdonyi út csomópontjában aknafedlapot javítanak a Baross híd felé vezető oldalon. A korlátozás a két forgalmi sávot elválasztó területen van, ezért mindkét sávon szűkített korlátozásra kell számolni.

• Gázszivárgás miatt lezárták a fél útpályát a Bácsai úton a 14. sz. főúti csomópont előtt. A buszmegálló forgalmát korlátozták, figyelmesen kerüljék a munkaárkot, mert a jelzőlámpás irányítás közelében van a félpályás lezárás.

• Vízcsőtörés miatt lezárták a forgalom elől a fél útpályát a József Attila úton az Üteg utcánál, a Fehérvári út felől haladóknak lassítaniuk kell.

• Ipari csarnokot építenek a Szentiváni úton a Hecsei úti felüljárónál, sárfelhordás miatt csúszásveszélyre számítsanak.

• Szalagkorlátot cserélnek a Szentiváni úton a Váczi Mihály út előtti vasúti átjárói szakaszon, a munkálatok idejére a fél útpályát lezárják!

• Áruház építés miatt sebességkorlátozásra, a munkagépek munkavégzése miatt sárfelhordásra kell számítaniuk a 83. sz. főút városi szakaszán és a Pápai út csomópontjában.

• A 2007. évre vonatkozó belvárosi behajtási engedélyeket 2008. január 31-ig hosszabbíthatják meg az Útkezelő Szervezetnél. Aki a határidőt túllépve közlekedik lejárt engedélyével a gyalogos övezetben, bírságra számíthat. Az engedéllyel kapcsolatos részletekről az 516-186-os telefonszámon lehet érdeklődni Konkoly Tamásnál.

Útkezelő Szervezet – Máthé-Tóth Péter
2007. január 16.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hosszútávú forgalomlassítások

Győr-Moson-Sopron - A megye számos útján találkozik az ember sebességkorlátozó táblákkal. Ezek… Tovább olvasom