Kisalföld logö

2017. 04. 23. vasárnap - Béla 4°C | 13°C Még több cikk.

Győri KDNP: új elnökség

A Kereszténydemokrata Néppárt győri szervezete október 5-én tartotta négyévente esedékes tisztújítását. Az eddigi vezető nem jelöltette magát. A helyi KDNP elnökévé dr. Pergel Elzát választották, aki pénteken sajtótájékoztatón ismertette főbb elképzeléseit.
Az alapszabály értelmében az önkormányzati választások után tartotta tisztújító taggyűlését a Kereszténydemokrata Néppárt győri szervezete.

Az előző elnök, dr. Havasi Ferenc nem jelöltette magát. A tagszervezet élére dr. Pergel Elza került, elnökségi taggá a korábbi alpolgármester dr. Ottófi Rudolfot, a nagy politikai tapasztalattal bíró Németh Jánost és a szervezet szóvivőjét, Herkely Ákost választották, a titkár Bartal György, a megyei mérnökkamara elnöke, a gazdasági vezető ismét Jankovics Istvánné lett. Az új elnök bemutatkozásként elmondta: a kereszténydemokratákhoz három éve saját elhatározásából csatlakozott, de már a rendszerváltás évei óta gazdasági szakemberként, cégek képviselőjeként látta a privatizáció és a többpártrendszer buktatóit.

Tapasztalatára hivatkozva úgy fogalmazott: hazánk az elmúlt nyolc év alatt katasztrofális helyzetbe került, de most újra van esély elindulni az akkor megkezdett úton, a kereszténység alapjain ország- és városépítésbe kezdeni, mert erre páratlan felhatalmazást adtak a választók. A helyzet sorsfordító, a felelősség óriási, és a Fidesz–KDNP pártszövetség a tudatában van ennek – szögezte le dr. Pergel Elza. Az elnök elmondta, folytatják az elődje által megkezdett utat, a jövő heti elnökségi ülésen hangolják össze a program régi és új elemeit.

Olvasóink írták

  • 1. Tradeunionist 2010. október 11. 06:33
    „"három éve saját elhatározásából csatlakozott, de már a rendszerváltás évei óta gazdasági szakemberként, cégek képviselőjeként látta a privatizáció és a többpártrendszer buktatóit.- hazánk az elmúlt nyolc év alatt katasztrofális helyzetbe került, de most újra van esély elindulni az akkor megkezdett úton, a kereszténység alapjain ország- és városépítésbe kezdeni, mert erre páratlan felhatalmazást adtak a választók." A Pannon Szárnyas Kft. beszállítói, és kisemmizett dolgozói vajon mit gondolnának erről?Teljesen keresztényi dolog volt ahogyan a céget becsődöltették, és a dolgozókat magukra hagyták.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sok-sok fürdőruhás kép - kövesse élőben a Szépek szépe 2010 döntőjét!

Portálunk október 8-án, péntek délután 17 órától videós élőképpel közvetíti a Nyugatmagyar.hu -… Tovább olvasom