Kisalföld logö

2018. 11. 14. szerda - Aliz 6°C | 13°C Még több cikk.

Győrbe hozták a kábszert eladni a nagyigmándi fiatalok - fotó

A marihuána a pótkerékben érkezett Komáromból Győrbe.
A győri járőrök november 14-én 20 óra 15 perckor közúti ellenőrzésen igazoltatták a Renault gépkocsit és utasait. Az autó csomagterének átvizsgálásakor a pótkerék alatt elrejtve egy dohányzacskót találtak. A 25 éves sofőr és 14 éves utasa elmondta, hogy a csomagban lévő 300 gramm növényi töremelék marihuána. Komáromból hozták és Győrben akarják értékesíteni. Beismerték, alkalomszerűen fogyasztanak kábítószert. Az egyenruhások a két nagyigmándi fiatalt a Győri Rendőrkapitányságra előállították, a marihuánát lefoglalták.

A rendőrség felvétele
A rendőrség felvétele


A járőrök november 14-én 15 óra 50 perckor két zavartan viselkedő férfit igazoltattak Győrben. A jármű átvizsgálásakor a vezető felőli ajtózsebben kábítószergyanús anyagot tartalmazó fecskendő került elő. A 33 éves férfi a fecskendőt sajátjának vallotta, azt is beismerte, fogyasztott drogot.

Az egyenruhások a másik férfi ruházatában is találtak fehér anyagot tartalmazó fecskendőt. A 41 éves férfi elmondta, az autóban lévő öt darab üres fecskendő az ő tulajdona, a bennük lévő kábítószert korábban saját célra felhasználta.

Az intézkedők az adatellenőrzéskor megállapították, hogy N. Lajos 41 éves győri lakost a Győri Törvényszék BV Csoportja elfogatóparanccsal körözi. A férfit őrizetbe vették és a büntetésvégrehajtási intézetbe vitték. Társát mintavételre előállították.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felkészítette autóját a télre? Győrben 50 autós már igen

A hétvégi átvizsgáláson 50 autóból 15 felelt meg a műszaki előírásoknak. Tovább olvasom