Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 4°C | 14°C Még több cikk.

Győrbe érkezik a hétvégén az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 rendezvénysorozat

A rendezvényen a 2012-es londoni Olimpiára szóló jegyeket nyerhetnek a résztvevők.

Március 27-én, vasárnap Győrbe érkezik a hazánkban 30 éves hagyománnyal rendelkező szabadidősport eseménysorozat, amely a futás, gyaloglás, kerékpározás, úszás és triatlon különféle távokon történő teljesítésére buzdít.

Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 rendezvénysorozat 2011. március 1. és 2012. augusztus 31. között kerül megrendezésre Budapesten és 18 magyarországi nagyvárosban, havonta legkevesebb 20-20 szabadidősport-rendezvénnyel.

A sportrendezvény-sorozaton legjobban teljesítők – így a győri nevezők – a 2012-es londoni olimpiára szóló belépőjegyeket nyerhetnek. Az iskolák közötti versenyben a legtöbb pontot elérők értékes sportszer-csomagokhoz juthatnak.

Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 eddigi rendezvényein, 7 városban, ez idáig több mint 3000 ember állt rajthoz és teljesítette a gyalogló, futó és triatlon versenyszámokat különböző távokon. A közel másfél éves rendezvénysorozat alatt kiemelt figyelem övezi a fogyatékos sportolók részvételének biztosítását is, akiknek részvételi lehetősége a Magyar Paralimpiai Bizottsággal és a Fogyatékosok Nemzeti Sportszövetsége együttműködésével került kialakításra.

A vasárnapi győri gyalogtúra mellett, az ország több nagyvárosában – így Budapesten, Debrecenben, Miskolcon és Pécsen – is rajthoz állhatnak az amatőr sportolni vágyók, akik közül a legszerencsésebbek ott ülhetnek a 2012-es londoni olimpián.

Aki úgy gondolja, hogy az első tavaszi napokat, az egészséges életmód jegyében a szabadban, sportolással töltené, 7,5, 15 és 30 km-es távokban nevezhet a Csanak-Tényő dombvidék erdei útjain megrendezésre kerülő gyalogtúrára. A nevezés pontos helyszíne: Pilinszky János Általános Iskola, Nyúl, Jókai u. 21. A gyalogtúrára történő nevezésre 8.00 órától van lehetőség.

További aktuális információ a www.otproba.hu honlapon érhető el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőri akció Győrben: felismerte a tolvajt a károsult - fotók

Happy enddel végződő, rendőri ügy zajlott a győri Tihanyi Árpád úton: felismerte a sértett azt a… Tovább olvasom