Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Győr - 1. választókerület: Simon Róbert győzelme

98,50 százalékos feldolgozottság: Simon Róbert Balázs nyert a második Fábián György, a harmadik Fodor Roland.
Hétfő,  98, 50 % feldolgozottság23.43 - 58,2 százalékos feldolgozottságnál az első három sorrendje, ami a végeredmény is lesz 
23.14 - Simon Róbert Balázs nyilatkozata

Eddig is a csapatmunka volt a siker záloga, és a jövőben is az együttműködésre épít Simon Róbert Balázs, a Fidesz-KDNP jelöltje, aki a voksok felének feldolgozása után a szavazatok többségével vezet Győr 1-es számú választókerületében.

A politikus vasárnap este arról beszélt újságíróknak: 2006 óta, amikor a Fidesz átvette a város vezetését, nagyon szép eredményeket értek el, négy éve pedig újabb lendületet adott a kisalföldi megyeszékhelynek, hogy a kormányváltás után a korábbinál is több központi forráshoz jutott a város, ezekből pedig számos beruházást sikerült elindítani.

Közölte: célja az, hogy a városvezetéssel, Borkai Zsolt polgármesterrel és a másik győri képviselővel, Kara Ákossal együttműködve tovább élénkítsék a térség gazdaságát, országosan is kiemelkedő mértékű támogatásokat biztosítva az infrastruktúra fejlesztésére is, legyen szó panelfelújításról vagy kerékpárút-építésről.

Ennek révén pedig tovább kívánják erősíteni a város pénzügyi stabilitását is.

23.11 - 47,76 százalékos feldolgozottságnál eldőlni látszik a 1-es győri körzet 

22.39 - 28,35 százalékos feldolgozottságnál ez az állás:
22.08 - A voksok 22,38 százalékos feldolgozottságánál stabilizálta előnyét Simon Róbert
21.34 - 8,95 százalékos feldolgozottságnál Simon Róbert Balázs vezet

19.23

Vajon tud-e meglepetést okozni a baloldal a győri 1-es körzetben? Az előrejelzések szerint itt van a legnagyobb esélyük erre.

Győr, 1. számú választókerület: Fábián György Zoltán (MSZP, EGYÜTT, DK, PM, MLP), Fodor Roland Alexander (JOBBIK), Madarász Zsuzsanna (LMP), Milkovics Attila (MUNKÁSPÁRT), Molnár Zsolt (KTI), Németh Sándor (ÚMP), Remetei Tamás (JESZ), Sali Csaba (SZOCIÁLDEMOKRATÁK), Simon Róbert Balázs (FIDESZ, KDNP), Tempfliné Szabó Viktória (ÖP), Szalay András (ÚDP).

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hol szakadt el a basszusgitár húr? - Videós Quimby-interjú

A Teátrumtól kezdve a Kaktuszligeten át a Kotta-fesztiválig jutottunk Gerdesits ˝Faszi˝ Ferenccel és… Tovább olvasom