Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

Futó- és kerékpárversenyek Győrött a hét végén

Győrött, Kaposváron és Várpalotán is rajthoz állhatnak a hét végén az amatőr sportolni vágyók, akik közül a legszerencsésebbek ott ülhetnek majd a 2012-es londoni olimpián.
Szombaton Várpalotán 5, 10 és 20 kilométeres futásban, Kaposváron 20, 40 és 72 kilométeres kerékpározásban, vasárnap Győrött 20, 40 és 80 kilométeres kerékpározásban mérhetik össze teljesítményüket a sportolni vágyók. A próbázók a 2012-es londoni olimpiára szóló belépőjegyeket nyerhetnek, az iskolák közötti versenyben a legtöbb pontot elérők értékes sportszer csomagokhoz juthatnak - közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég az MTI-vel.

Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 eddigi rendezvényein 20 városban több mint 13 ezer ember állt rajthoz és teljesítette a gyalogló, futó és triatlon versenyszámokat az egészséges életmód jegyében.

A rendezvénysorozat 2011. március 1. és 2012. augusztus 31. között várja az érdeklődőket Budapesten és 19 magyarországi nagyvárosban, havonta legkevesebb 20-20 szabadidősport-eseménnyel. A fogyatékos sportolók részvételét a Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Nemzeti Sportszövetsége biztosítja.

A nevezések pontos helyszínéről, időpontjáról, illetve a további részletekről az érdeklődők www.otproba.hu honlapon tájékozódhatnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szemétszedés 55 helyen a megyében

Nagyszabású önkéntes hulladékgyűjtési akciót szervez "TEszedd 2011 – Önkéntesen a tiszta Magyarországért" elnevezéssel a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium. Tovább olvasom