Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Fotelből választhatjuk ki a szekrényt

Győr - A bútorlapok gyártását is érinti az építőipari visszaesés, de a bútorok internetes megrendelésére van igény. Otthon a fotelben ülve kinézhetjük, megtervezhetjük a nekünk tetsző szekrényt.

A kivitelezések számának csökkenése a bútormegrendeléseket is apasztotta, a körbetartozások ide is elértek. Erről hozzáértőként Ternyák László, a Ternyák Trade Kft. ügyvezetője beszélt, aki ahhoz adott tanácsokat, milyen praktikákat érdemes kihasználni tárolóhelyeink személyre szabott kialakításakor. Erre a válság ellenére van igény, hiszen a csökkenő forgalom fordulót vett június végén, az áfaemelés előtti hajrában. S mivel céges munkákban hiányt látnak a bútorlapokkal foglalkozók, a lakosság felé egyre nyitottabbak, egy polc leszabását is szívesen vállalják, az áraikat csökkentették. Most érdemes vásárolni tőlük. Viszont megszűntek a kizárólagos márkakereskedői jogok, bárki bármit árulhat, de érdemes megbízható helyen keresni a minőségi árut.

A bútorlapokkal foglalkozók a lakosság felé egyre nyitottabbak, egy polc leszabását is szívesen vállalják, az áraikat csökkentették. Most érdemes vásárolni tőlük.

– A túlélésre törekvést a bútoriparban is a munkahelymegtartást, a gépbeszerzést, a webáruház-létrehozást támogató pályázatok segítik. Az internetes bevásárlásra bútoroknál is van igény. Szívesen válogatnak a vevők otthon a monitor előtt – ráérősen elgondolkodva – például fogantyúkat – mondta az ügyvezető és hozzátette: szerinte előre kell menekülni, azaz hiába kevesebb a vevő, a kereskedőnek éppezért még többet kell hirdetnie, többet, mint amikor jól ment az értékesítés.

Válogatni azért is érdemes, mert a bútorlapoknak divatja van, mint a ruháknak, a hazai trend e téren is a nyugatit követi. Most menők a ˝csíkosabbak˝, azaz az egyszerre többféle színűek és a markánsabb, sötétebb árnyalatok is. Sokan szeretik, ha szinte összetéveszthető a fából készült bútorral. A középkorosztály körében jó ideje tartja magát a rusztikus forma, cseresznye- és mahagóniszínben, a fiatalabbak a letisztult, modern vonalakat, a fémes csillogást kedvelik. S a részleteknél is igényesek, amit a fejlett technológia lehetővé tesz. A fékezőfiók finoman siklik a helyére, a beépített szekrény ajtaja szinte suhan, ha akarnánk, se tudnánk becsapni. S minden méretre készül, egyedileg. Ennek nem csak a helykihasználás az előnye. Ha az ember részese lehet saját bútora megalkotásának, jobban szereti azt, jobban a szokásaihoz alakíthatja. Éljünk ezzel! – javasolja az ügyvezető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Maradnak a felsősök – és a gondok is?

Ikrény - Helybeliek szerint Ikrény fejlődésének gátja a nyolc évfolyamos iskola mindenáron való… Tovább olvasom