Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Folytatódik a Mé-diák-kör a Móra-iskolában

Tehetséges diáktársak, itt a lehetőség! Az Adyvárosi Főigazgatóság, Móra Ferenc Középiskola a második félévben is szeretettel várja a média iránt érdeklődő, tehetséges tanulókat a Mé-diák-kör foglalkozásaira.

A szakkör jellegű találkozók egy tanéven, azaz két féléven keresztül délutáni elfoglaltsággal várják a nebulókat, ahol a média világát nem elméleti, hanem gyakorlati síkon ismerhetik meg. A február közepétől folytatódó foglalkozások heti egy alkalommal, két órában várják a Mé-diák-kör tagjait.

A Móra-iskolában indult szakkör célja, hogy segítse a találkozókon részt vevő diákok önálló véleményalkotását, és bepillanthassanak a helyi médiumok közreműködésével a média világába.

A délutáni elfoglaltságon csoportokban és egyénileg is dolgoznak majd a tanulók, sok érdekes program mellett megismerhetik a nyomtatott és elektronikus szövegek és médiatartalmak alkotását. A szakkör során előtérbe kerül a szövegalkotás, beszédművelés és a kommunikációs készségfejlesztés is.

Érdeklődő diáktársak! Ha szeretnétek megismerni a nyilvános szereplés jellemzőit és megtanulni szépen, helyesen beszélni, ha szeretnétek régi, híres művészfilmeket látni, ha szeretnétek kipróbálni magatokat híradósként, televíziós műsorvezetőként vagy újságíróként, akkor jelentkezzetek. Legyetek ti is a Mé-diák-kör tagjai!

Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, bővebb információt a moraiskola@axelero.hu email címen kérhetsz.

Olvasóink írták

  • 1. anikopeter 2012. február 13. 19:17
    „Ötletes, szellemes elnevezés, de illik azt is tudni, hogy a media a medium többes száma latinul.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Prostik, hajléktalanok, vizeletszag és graffitik? Körülnéztünk Győr vasútállomásán - videó

Vizeletszag, prostituáltak, hajléktalanok tanyája a győri vasútállomás? Riportunkban testközelből vizsgáltuk meg az olvasóink által jelzett problémákat. Fotók. Tovább olvasom