Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Folyamatos áramszünetek Jancsifaluban

Olvasóink jelezték, hogy az elmúlt napokban többször is elment az áram a háztartásaikban.
Természetesen az okra voltak elsősorban kíváncsiak, hisz például a visszatérő nyári melegben nem mindegy, hogy működnek-e a hűtők.

Egyházi Nikolett, az E.ON sajtóreferense a Kisalföldnek megerősítette az áramkimaradások tényét, majd a kérdésre az alábbi választ adta: „A városrészben földkábelen érkezik az áram a háztartásokba, a bajt az okozta, hogy ideiglenes zárlatok alakultak ki – a föld alatt. Ez jelenti az egyik nehézséget, a másikat pedig az, hogy ideiglenes jellegűek a zárlatok.

Tehát mire a kollégák a hiba elhárításához a helyszínre érkeztek, a zárlat már megszűnt, így csak a trafóházban kialakult zárlatot tudták orvosolni. Az újbóli – föld alatti – meghibásodást nem lehet így megakadályozni. Remélhetőleg hamarosan megtaláljuk a zárlatok helyét, s akkor a folytatódó üzemzavar is megszüntethető. Addig azonban sajnos visszatérhetnek az áramszünetek.”

Olvasóink írták

  • 1. Star-Spangled 2011. augusztus 17. 17:57
    „Szegeny Jancsi,nem talalja majd Juliskat a sotetben!:)))))))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pocsolyajárás és mókuskerekezés Koroncón

Új öltözőbútorok és mókuskerék került a koroncói óvodába, ahol idén a nyári leállás alatt félmillió forintból valósítottak meg fejlesztéseket önkéntes munkák, civil szervezet felajánlása révén. Tovább olvasom