Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Filmet forgat a Széchenyi István Egyetem és az Audi

˝Miért fontos a járműmérnök képzés?˝ - kérdésre adnak választ a terület neves, az Audi győri gyárában dolgozó szakemberek.

A Széchenyi István Egyetem vezetésével létrejövő Magyar Online Egyetem oktatási kínálatában olyan, a győri gazdaság szempontjából kiemelt jelentőséggel bíró tananyagok is megtalálhatóak lesznek, mint a
Járműmérnök Msc képzés.

A Győrben nagy hagyományokkal rendelkező járműipar megfelelő szakember utánpótlását többek között a Széchenyi-egyetemen működő Audi Hungaria Járműmérnöki Kar biztosítja.

A kar célja, hogy a járműiparhoz kapcsolódó műszaki képzéseket nemzetközileg is kimagasló szinten kínálja, így az Audi Hungaria Motor Kft. és a Széchenyi István Egyetem szoros együttműködése garantálja, hogy a képzések erősen kötődjenek az ipar valóságos szükségleteihez.

Az Audi Hungaria Motor Kft. fontos szerepet vállalt a HUNline projekt német nyelvű Járműmérnök Msc tananyagának kifejlesztésében is. Az Audi Hungaria Járműmérnöki Kar irányítása alatt elismert, az Audi
Hungaria Motor Kft.-nél dolgozó német és magyar munkatársak is részt vettek a közös módszertan kidolgozásában.

A közös munka részeként az elkészült elektronikus tananyagokat felvezető kedvcsináló, figyelemfelkeltő kisfilmeket készítettek, melyekben a „Miért fontos a járműmérnök képzés?" - kérdésre adnak választ a terület neves, az Audi győri gyárában dolgozó szakemberek, továbbá a járműmérnök szakma fontosságának bemutatására Dr. Thomas Faustmann az Audi Hungária Motor Kft. ügyvezetője vállalkozott.

Az elkészült filmekkel hamarosan találkozhatnak a Széchenyi István Egyetem hallgatói tanulmányaik során.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pályázatot hirdet a Győri Kábítószerügyi Egyeztető Fórum

A kábítószer-probléma kezelése (prevenció, kínálatcsökkentés, ártalomcsökkentés - terápia)… Tovább olvasom