Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Felborult autó: Golf és a 22-es busz ütközött Győrben - fotók

Az ütközést követően a VW Golf az úttestről letért, egy jelzőtáblának ütközött, majd tetejére borulva a vízelvezető árokban állt meg.
A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást
folytat közúti baleset okozásának ügyében: augusztus 18-án 18 óra 50 perckor egy 24 éves koroncói férfi egy VW Golf személygépkocsival közlekedett a 83-as számú főúton Koroncó felől Győr irányába. Az Új Élet út jelzőlámpás kereszteződésébe egyenesen haladt, ahol járműve jobb hátuljával érintőlegesen ütközött a vele szemben közlekedő és balra az Új Élet útra bekanyarodó helyi járatos Ikarus csuklós autóbusz jobb hátsó részével - írta tájékoztatójában a rendőrség.

A rendőrség felvétele
A rendőrség felvétele


Az ütközést követően a VW Golf az úttestről balra letért, ahol tájékoztatást adó jelzőtáblának ütközött, majd tetejére borulva a vízelvezető árokban állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály várja azon szemtanúk - köztük a 22-es autóbusz utasainak - jelentkezését akik a balesettel kapcsolatosan érdemi információkkal rendelkeznek. Hívja a Győri Rendőrkapitányságot: 520-092 illetve 520-094-es telefonszámon.

A rendőrség felvétele
A rendőrség felvétele

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milliárdokból valósul meg a két évtizedes álom

2017 októberére megújul, bővül a győri Belváros és Újváros találkozásánál lévő ősi épületegyüttes. Tovább olvasom