Kisalföld logö

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 13°C | 21°C

Fekete Dávid az új lemezéről is énekelt

Fekete Dávid az első a Megasztár negyedik szériájának szereplői közül, aki önálló lemezzel jelentkezik május közepén. A CD-ről és a TV2-s felkéréseiről is faggathatták őt a kisalfold.hu olvasói. Az interjú végén még dalra is fakadt._______________________

Kelemen Klaudia: Szia Dávid! :)
Kész a lemez! Mikor jelenik meg? Klip is készül? Nagyon várom!
Jó, hogy te lettél a TV2 új hangja! Örülök, hogy még ilyen szerepet is kaptál! Ugye még bejössz Pálffyba?
További sok sikert kívánok!


Fekete Dávid: Május közepén már biztosan kapható lesz a lemez. Természetesen lesz klip is, de még nem döntöttük el, hogy melyik számhoz forgatjuk. Köszönöm szépen, még lesz folytatás a TV2 hangja címen, nagyon örülök a lehetőségnek. Természetesen megyek még fellépni.

_______________________
M. K. Kati: Azt kérdezném a Fekete Dávidtól hogy miért gondolja azt hogy a színészi pálya nem neki való? A Viktor elvégzett egy színiiskolát, a Dávid otthagyta, mégis minden zsűritag a Dávidot nevezte folyton színésznek. Nem hiszem, hogy mind a négy ember tévedne abban, hogy a Dávid elsősorban színész és csak másodsorban énekes.  

F. D:: Szia! Nem tudom, hogy hol hallottad ezt, nem mondtam, hogy nem nekem való a színészi pálya. Jelenleg nem lehet összeegyeztetni a színészetet és az éneklést. Jelenleg több énekes felkérésem van és ezeknek szeretnék eleget tenni.

_______________________
Judit14: Szia Dávid!
Nagyon örülök, hogy elkészült az albumod már alig vártam! Saját szerzeményed lesz rajta? Amúgy a megasztárban végig neked szurkoltam, és nagyon sajnáltam, hogy nem te nyerted meg, de gratulálok a 2. helyezéshez is. Remélem találkozunk majd valahol. További sok sikert! :)


F. D.: Szia! Én is nagyon örülök, hogy elkészíthettem életem első CD-jét. Hét saját dal és hat feldolgozás lesz a lemezen. Gyere el valamelyik fellépésre és akkor találkozhatunk! :)

_______________________
Qwell: A kezdetektől a "kedvencem" voltál és utoljára kamasz koromban utaztam majd 100 km-t egy koncert miatt.-:) Örülök, hogy az új CD-d elkészült, és leginkább a saját dalok miatt. Régóta kiváncsi vagyok.
A fellépések, meg egyebek mellett tudom, hogy nagyon sok levelet kapsz. Hogyan tudod kezelni? És még valami. A régi barátaid hogy viszonyultak az új helyzethez, mennyire van időd rájuk?
Kivánok sok sikert!

F. D.: Nagyon örülök, hogy eljöttél a koncertre és remélem, tetszett is. Örülök, hogy ilyen sokan írtok, szívesen válaszolnék minden egyes levélre, csak ez az egész bonyolultabb, mint amilyennek látszik. Sajnos időm nagyon kevés van, de igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni. Köszönöm szépen a jókívánságot! :)

_______________________

Memy: Szia Dávid!:)
Nagyon nagy rajongód vagyok, már fél éve Fekete Dávid fan vagyok. Gyönyörű hangod van.:) Hallottam a tévében nemsokára megjelenik a CD-d. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen típusú dalok lesznek a CD-n? Ja és még azt hogy: Melyik a kedvenc számjegyed? és szurkolsz valamelyik focicsapatnak?:) További sok sikert kívánok mindenhez.:D Remélem jössz Kunszentmiklós felé.:)
a Te rajongód,Memí

F. D.: Örülök neki, hogy tetszik, amit csinálok. Köszi. A dalok egyik fele saját dalokból áll, ezek popos-musicales dalok. A másik fele a daloknak musical-feldolgozás. Kedvenc számjegy? 10-es. Mivel 10. hónap 10. napján születtem. :) Szeretem a focit, de jelenleg nincs kedvenc csapatom. Remélem, eljutok majd Kunszentmiklós felé is.

Fotó: H. Baranyai Edina
Fotó: H. Baranyai Edina

_______________________
Neko: Egy barátnőm nővérének esküvőjén énekelt. Láttam videón, nagyon jó volt. És mindenkinek tetszett.
Én igazából nem szeretem ezt a műfajt. Inkább metalt hallgatok, de ha nekem is lesz egyszer esküvőm, biztosan Dávid lesz az első gondolatom az élőzenére.
És nem vagyok Dávid-fan, a Megasztárt sem néztem (egyiket sem). Örülök, hogy szeret énekelni és hogy így megismertette magát ebben a műfajban. :) További sok sikert kívánok!


F. D.: Oké, rendben. Ha lesz esküvőd, szólj és énekelünk együtt is valamit. Ha véletlenül metálzenét hallgatnék, remélem számíthatok a tanácsodra, hogy kit érdemes. Köszi. :)

_______________________

Tati: üdv! SZERINTEM abszolút tehetségtelen, lúzer, aki ebből a nyekergésből sosem fog tudni megélni...
Nem vagyok rá kíváncsi...


F. D.: Üdv! Sajnálom, ha így gondolod. Azt javaslom, azért hallgass bele az új lemezbe, és utána döntsd el, hogy tetszik-e vagy sem!

_______________________
Becsület: Hajrá, csak nehogy az agyadra szálljon! Ez szokott történni! Túl fiatal ez a srác ahhoz, hogy meg tudjon birkózni a ,,sikerekkel"!

F. D.: Szia! Nem fog az "agyamra szállni" semmi. Nem vagyok egy elszállós típus. Aki egy kicsit is jó emberismerő, az láthatja, hogy milyen vagyok. Én ilyen is fogok maradni, amilyennek megismertetek.

_______________________

Rianka: Szia Dávid! Hogy vagy? Mit érzel hogy sikerült a lemezed? Mikor lépsz fel Győrben? Sok sikert Neked!Szeretünk nagyon!

F. D.: Szia! Köszi, jól vagyok. Dolgozom gőzerővel. Úgy érzem, egy eredményes és jó lemezt alkottunk. Bízom benne, hogy sok ember tetszését elnyeri. Sajnos most nincs előttem a fellépéseim listája, de ha jól rémlik, akkor június 20-án és az augusztusi nyárbúcsúztatón is fellépek Győrben.
_______________________

Bella, Béla, Ági: Szia Dávid :) Remélem emlékszel még Ránk, már elég régen találkoztunk, de jövő héten lehet, hogy megyünk az újpesti koncertre :D Sőt, nemrég tudtam meg, hogy vasárnap is lesztek a Műjégpályán.. Elég szoros program lehet, mivel ha jól tudom máshol is van aznap koncert.. Én azért örülök :D Annak meg főleg, hogy kész van a lemezed!! :DD Azt szeretném kérdezni, hogy egy pár dalt nem tudsz mondani, ami rajta van? Már alig várom, mert biztos mindegyik szuper :D És gratulálok az új TV2-s munkáidhoz is :) További sok sikert!! :D

F. D.: Igen, rémlik. Gyertek a koncertre! Most nagyon sok felé megyek/megyünk. Szívesen modnanék dalokat, de sajnos még nem lehet. Köszi szépen, bízom benne, hogy tetszik majd a lemez. :)
_______________________

Szasza: Szia Dávid! Duett lesz-e a lemezen? Vidám számok is lesznek és szomorkás dalok is? Kivel tartod még a kapcsolatot a megasztárosok közül? Kaptál-e színházi szerepre felkérést?

F. D.: Természetesen lesz, egy tehetséges énekesnővel, ráadásul két dalt is éneklünk közösen. A lemezen lesznek nagyon szép romantikus dalok is, és pörgős számok is. Mondhatom, hogy majdnem mindenkivel szoktam beszélni a csapatból. Pacsirtával és Karcsival kevésbé szoros a kapcsolatom, de Viktorral és Soniával gyakran beszélünk, össze is járunk alkalmanként. Igen, kaptam felkérést - például a Casanova címszerepére -, de nem tudtam eleget tenni a felkérésnek. Már korábban Kati kérdésére is csak azt tudtam felelni, hogy az énekes felkérések elveszik szinte minden időmet. Ennek persze nagyon örülök, de azért szívesen kipróbálnám magam valamikor a színházban egy szerepben is. Most szerencsére volt lehetőségem ebbe is belekóstolni, Eszenyi Enikő darabjában énekelhettem a Hadd legyek művész! és a Csipetnyi ész című dalokat. :)

_______________________

KAtt: Húsvétkor tényleg a te hangodat hallottuk a TV2-n? Várható még, hogy újra a te hangodon szólal meg a műsorajánló?

F. D.: Igen, bár sajnos nekem nem volt szerencsém hallani, mert szinte mindig éjjel kettőre értem haza azon a héten. Ilyenkor már szívesebben aludtam, minthogy a reklámblokkot várjam. A visszajelzések alapján bízom benne, hogy lesz még lehetőségem.

_______________________

F. D.: Köszönöm a kérdéseket. Szép hosszúhétvégét mindenkinek! Találkozzunk valamelyik koncertemen! 

Korábban:

Fekete Dávid a Megasztár után azonnal stúdióba vonult és munkának látott. A musicalénekes saját dalaival szeretné elkápráztatni a rajongókat, s a kétkedőknek pedig szeretné megmutatni, igenis ért az énekléshez, sőt a dalszerzéshez is...

Nagyot fordult a győri fiatalemberrel a világ, rengeteg fellépése van, a Tv2-nél is akadt felkérése, Az Áll az alku műsorban is hallhatjuk a hangját, tehát levegőt sincs ideje venni.

Csütörtökön 14.30 órakor Dávid a szerkesztőség vendége lesz, kérdezzen bátran tőle!

Kérdéseit felteheti a cikk hozzászólásai között vagy e-mailben: az online@kisalfold.hu címen.

Olvasóink írták

58 hozzászólás
 • 58. zsola 2009. május 13. 14:14
  „tisztelt Zola 3 . ha olyan sokat tettél le az asztalra, a mérhetetlen tehetséged által, akkor hogy van ennyi időd hogy itt fikázzál másokat.”
 • 57. adalfold 2009. május 01. 17:47
  „kiscsaj089!

  Gondolom ´89-ben születtél, s ezért ez a neved.
  Nagyon gáznak tartom,hogy az olyan fiatal lányok is már, mint TE ilyebn szinten anti-demokratikusan gondolkodnak, hogy mire gondolok?
  "kérdést tegyék fel magukban a fikázók, hogy ők tudnának-e így énekelni. Ha nem akkor FOGJÁK BE!! "
  Hogy lehet ilyen hozzáállásod?
  Azért mert nem vagyok énekes, nincs jogom kritikához? nincs jogom ízléshez és vélemény-nyilvánításhoz?
  Basszus, és Te ki a franc vagy ,hogy megparancsolod,hogy fogjuk be?
  Hol élsz? 55-ben?

  Nagyon idegesít ez a modern magyarországi hozzáállás, hogy akinek nincs pénze kussoljon, akinek nem a hivatása kussoljon. mindenki maradjon szakbarbár, funkcionálisan létezzünk.
  Azért mert nem vagyok/vagyunk jó páran musical énekesek, tudjuk ,hogy mi a tiszta hang, mi a szép számunkra, és mi minősül számunkra valódi zenei értéknek.

  Pont az ilyen gondolkozású fiatalok miatt fog elbukni ez az ország. Mert mindig lesz aki kihasználja a funkcionalizált birkákat.
  Hát igen kedves kiscsaj, mert ha nem mi csináljuk, ne is kritizáljunk, ne is adjonk tanácsot, ne is osszunk meg semmit.
  Lets go robot;)”
 • 56. arany 2009. május 01. 17:44
  „Pityergős (3 kommenthez)
  Igazad van, de egy dologról nem írtál. Mindenhez pénz kell még ahhoz is, hogy dávid oda eljutott. Hiába van akár kommentek között is sok tehetséég, ha nincs pénze és szponzora.

  Victory (21 kommenthez) Mindenkinek van joga rosszat vagy jót szólni ez nem egy diktatórikus komment oldal. Neked is azt írom, tehetséghez az adott sok ezer embernél, de ahhoz, hogy tehetségét kamatoztatni tudja pénz kell. És honnan van pénze valakinek, aki még nem aktív kereső? Támogatásból, főleg szülői. És akinek van ez már evidens azoknak a megy a szekerük tovább föl a csillagokig. A többi tehetség meg porba vész, hogy értsétek nem olyan biztos az hogy aki sikeres az a legjobb, mert a porba hulló tehetségek közül biztos találnánk jobbat is.

  Piskóta (41. kommenthez). mire alapozod kommented?

  Zola3 (44. kommenthez) Óóó valóban világsztárok? Kinek a szemében? A tiédben az biztos akkor úgy van nemde? A magyar tehetségekre meg szarsz nagy ívben ... Ha tudnál keresztbe is tennél aki neked nem tetszik. Te nem vagy reális. Igen és pufoghatsz, csak fel ne robbanj.

  Lacim6 (50. kommenthez) És szerinted, miért van így? Segítek, tehetség az van.”
 • 55. klimov17 2009. május 01. 17:33
  „Tisztelt hölgyeim és uraim,az én véleményem az,hogy Dávid nagyon jó hang anyaggal rendelkezik, ami még némi tanulást hangképzést igényel,pár év múlva kiváló előadó művész válik belőle.Véleményemmel lehet vitatkozni,de csak az tegye aki ért az énekhez illetve a hangszeres zenéhez.Néhány rosszindulatú véleményt írónak azt üzenném merőben más dolog az,hogy valaki nem szimpatikus,nem ezt kéne figyelembe venni.”
 • 54. zola3 2009. május 01. 07:08
  „Kiscsaj!

  Te csak azt hiszed hogy nem tudok énekelni.
  Nem irigykedek Dávidra. Ha karriert csinál akkor sok sikert hozzá. Számomra azok a tehetségesek akik ha énekelnek érzek valamit pl lúdbőr s Dávidnál nem érzek semmit. Ennyi”
 • 53. elemér 2009. május 01. 07:02
  „Lakatos Krisztián volt az én kedvencem. Azért mert hangja és tehetsége nemzetközileg is kitünő jó, de magyarul remek jó.”
 • 52. zola3 2009. május 01. 07:00
  „Kiscsaj!

  Nem véletlenül váltottam "keményebb" stílusra:D. Én százszor durvább rágalmakat kaptam. Szerintem nincs baj a stílusommal. Mindenkinek olyan stílusba írok amilyen stílusba ő írt nekem:D”
 • 51. CHYRASSA 2009. május 01. 06:26
  „nem kötelezö hallgatni Dávidot,én sem halgatom,de nem is fikázom,Sokank az a kultura ahogy mocskossan beir,és fikázza a másik embert,izlések és pofonok közt különbség van,van aki muscelt,van aki komolyzenét stb hallgat,Nem kéne ennyire durván kritizálni a másik embert,ahogy néhányan teszik,”
 • 50. lacim6 2009. április 30. 23:18
  „48. kiscsaj089 Te kis butus egy énekesnek nem egy átlagember hanghoz viszonyítva kell jobbnak lenni, hanem a többi énekeshez viszonyítva. Bár ez magyarországon nem nehéz mert annyira gyenge a felhozatal de dávidka még ezekhez képest is rossz.”
 • 49. alien 2009. április 30. 21:20
  „Drága kiscsaj, úgy látom, neked még elég sokat kell tanulnod ahhoz, hogy reálisan lásd a világot.”
 • 48. kiscsaj089 2009. április 30. 21:15
  „zola3

  Nem csodálom hogy te annyi kritikát kaptál...itt mondod hogy huu ha tudnátok hogy én ki vagyok...hát szerintem a stílusodból ítélve, te egy senki vagy. Nem mondom hogy Dávid Isten, de jobb hangja van mint egy átlagembernek.
  Én pl. nem tudnék így énekelni, és szerintem te se ezért nem is érzem jogosnak a krintikákat. Ennyi!”
 • 47. omm 2009. április 30. 21:06
  „Teljesen ki vagyok akadva, ez egy méltánytalanul alulkommentelt cikk. Több anyázást kérnék!”
 • 46. zola3 2009. április 30. 21:02
  „Dó, ré, mi fá szó lá ti ddddddddddóóóóóóóóóóóóó :DDDDD

  Egy kis negatív kritika aztán jönnek a fikázók. Ha tudnák hogy az elmúlt egy évben én mennyi "rosszindulatú" megjegyzést kaptam attól kikészültek volna:DDD De én újra a fronton:D vagyok. Hónapokig nem tudtam rendesen aludni tőlük. Köszönöm nekik. Majd egyszer mindenki visszakapja amit adott:D Most már nem húzom fel magam semmin mert nem érdemes:D”
 • 45. kiscsaj089 2009. április 30. 20:34
  „Nekem tetszik ahogy Dávid énekel. Én nem vagyok Dávid rajongó, de nem is fikázom 1000-rel. Csak azt a kérdést tegyék fel magukban a fikázók, hogy ők tudnának-e így énekelni. Ha nem akkor FOGJÁK BE!! Mert feltételezem, hogy közel sincs ilyen hangjuk sem mint neki, állítom azt se tudják hogy mi az hogy szolmizációs hang.”
 • 44. zola3 2009. április 30. 19:59
  „Na jól van nem bántom tovább Dávidot, már százszor elmondtam a véleményemet. Piskóta barátom felhívom a figyelmedet a külföldi felsorolásomra. ŐK VALÓDI VILÁGSZTÁROK. LEONA LEWIS, PAUL POTTS, BIANCA RYAN Ha nem vagy tisztába a külföldi tehetségkutatókkal akkor ne szólalj meg. Én csak hozzájuk hasonlítottam Dávidot. Túl magasra tettem a lécet. Te magyarokhoz hasonlítottad. Mellettük megfér a mezőnybe.
  Nézz utána hogy kikről írtam hallgasd meg őket aztán utána kritizálj engem.
  Ennek ellenére ha sikeres lesz akkor nem tudok mást tenni mint fejet hajtani és mondani egy Áment:DDDDDD”
 • 43. adalfold 2009. április 30. 19:57
  „Nem szeretem a "mjúzikelt", idegesítő nyálfröcsögtetésnek érzem.
  A gyereknek meg tucathangja van. IGEN, TUCATHANGJA!

  Tudják azért a megasztár zsűrijei ,hogy mi az ami frankó, ezért se nyert a tag.
  De nem baj örülök, ha megy neki, csak mondom, nekem sablonbhangú.

  :Dés agyvérzést kapok a valdiznis reklámmjuzikeltől:D:D:D:D”
 • 42. zola3 2009. április 30. 19:33
  „Piskóta!

  Te aztán most minősítetted saját magadat.:DDDDDDDDDDDDD Ehhez gratulálok. Nekem csak jó a fülem ennyi a bajom és nem vagyok elfogult.
  Én nem a zenében értem el sikereket. Cumi:D Cumi:D Cumi:D és nagyon becumi:D ugyhogy ha nem ismered a történetet akkor lehetőleg ne szólalj meg.:DD és negyedszer is cumi:D
  Piskótám te nagyon le vagy maradva a fejleményekbe. A történet egy évvel ezelőtt kezdődött:DDDD s marhára nem értessz semmit:DDD de majd egyszer valaki elmagyarázza neked:D”
 • 41. piskóta 2009. április 30. 19:10
  „zola3 te rossz indulatu köcsög. caramell gáspár laci a sovó hangjával dér heni komoly zene értő vagy:)) mi a faszért kritizálod ezt a szerencsétlen dávidot. nem fél isten hogy imádni kéne mindenkinek. ha nem tetszik ne szidd. helyette szopjál le egy cigány csillagot. gáspár laci beszarok a röhögéstöl. és még te értél el valamit ha ha ha .”
 • 40. zola3 2009. április 30. 16:45
  „Beja!

  Miért irigykednék rá, nincs miért. Ha tudnád hogy én ki vagyok akkor nem mondanád ezt. Én egyedül raktam le valamit az asztalra a tehetségem által:DDDDD Én csak véleményt nyilvánítottam. Nem mindenki látja olyan tehetségesnek mint te. Nagyon sokan kritizálták az idei megasztárt nem véletlenül és zenei szakértők is voltak köztük.
  Pityergős!

  Ha ÉN NEM TŰNÖK FEL A SZÍNEN, Dávid sehol sincs és nem is jelentkezik a Megasztárba. A Dávid csak egy REVANS volt.”
 • 39. Bella/davidstar.try.hu 2009. április 30. 15:24
  „Szia Dávid :) Remélem emlékszel még Ránk, már elég régen találkoztunk, de jövő héten lehet, hogy megyünk az újpesti koncertre :D Sőt, nemrég tudtam meg, hogy vasárnap is lesztek a Műjégpályán.. Elég szoros program lehet, mivel ha jól tudom máshol is van aznap koncert.. Én azért örülök :D Annak meg főleg, hogy kész van a lemezed!! :DD Azt szeretném kérdezni, hogy egy pár dal-t nem tudsz mondani, ami rajta van? Már alig várom, mert biztos mindegyik szuper :D És gratulálok az új TV2-s munkáidhoz is :) További sok sikert!! :D Bella, Béla, Ági”
58 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vidám-szomorú ballagás boogie-woogie-val

Csütörtökön elbúcsúzott alma materétől a több mint 1800 győri középiskolás többsége. A városban sok… Tovább olvasom