Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

Emlékképek a nyugdíjasszövetség negyedszázadából

Múltidéző címmel jelent meg a könyv, amely a Nyugdíjasok Országos Szövetségének (NYOSZ) 25 éves történetéből idéz fel emlékképeket.

A személyes hangnemben megírt krónikát a szerző, Jankovits György, a NYOSZ korábbi elnöke mutatta be ma Győrben, a sajtónak és a megyében működő nyugdíjasklubok képviselőinek.

A könyvbemutatón szó volt arról, hogy a nyugdíjasoknak őrizniük kell eddig elért vívmányaikat. Akárcsak arról, hogy közös hangjuk szívhez szóló és „messzire száll", s így együtt sok mindent elérhetnek. Egymás iránti szolidaritásukat, az évtizedek alatt összegyűjtött tapasztalataikat nem csak arra kell használniuk, hogy érdekeiket képviseljék, mert az idősek életminősége nem pusztán anyagi tényezőkön múlik. S e téren is erős a NYOSZ, számos kulturális eseménye biztosít közösségépítési, kikapcsolódási lehetőséget.

A kötetről a Kisalföld napilap Ezüstkor rovatában később részletesen is ír. A könyv iránt érdeklődők a Pannon Nyugdíjas Szövetség irodáját kereshetik meg. (Győr Szent István út 7., 96/527-045)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

725 milliós támogatás - Utcák, közök sora újul meg Győrben

Jövő augusztus végéig számos belvárosi utcát és közt újít fel a győri önkormányzat, teljes egészében… Tovább olvasom