Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Élő klub: gonyu.kisalfold.hu

Gönyű - „Ahol van mozgás, van élet a településen, ott az internetes kluboldal új lehetőségeket nyit meg" – véli Lakatos Attila, a Kisalföld.hu gönyűi kluboldalának vezetője. 57 regisztrált tagjával ez az egyik legaktívabb települési klub a megyében.

Szinte naponta frissül a gönyűi oldal (gonyu.kisalfold.hu), melyet már több mint félszázan „szerkesztenek". Lakatos Attila szerint ez nem ördöngösség, igaz, mivel saját bevallása szerint „technikai antitalentum"eleinte neki is segítséget kellett kérnie a lányaitól. Az, hogy ismerősei rá gondoltak, amikor a Kisalföld.hu klubvezetőket keresett, szintén nem véletlen.

 „Minden lében két kanál vagyok" – mondja Lakatos Attila, majd sorolja, milyen „megmozdulásokban" vett részt Gönyűért: rajzversenyt, táblaavatást, pókerversenyt, a község újszülöttjeinek faültetést szervezett. Most pedig itt az új kihívás: az interneten is összekovácsolni, verbuválni a gönyűieket, a település barátait – minden jel szerint sikerrel.
– Különösebben sehol nem reklámoztam az oldalt, mégis egyre többen tudnak róla. Közel egy hónapja kezdtük, és igazán kezd beindulni, már több mint ötven regisztrált tagja van! Van, aki Angliából, ahol jelenleg dolgozik, jelentkezik fel rendszeresen – „wanderer" néven –, utoljára éppen a festményeit és egyéb műveit töltötte fel a fotógalériába, de „ovoneni", „medina", „proci" is törzstagnak számít – újságolja Lakatos Attila. A fotógaléria egyébként nagyon népszerű az oldalon.

A pünkösdi teadélután, az iskolai jutalomkirándulás emlékezetes pillanatai mind felkerültek. De a Vasárnapi Kisalföld kezdeményezéséhez kapcsolódóan is gönyörködhetnek az oldal látogatói. „A megye hét csodája" felhívásra ugyanis Gönyű is nevezett – különleges növényeivel, mint a kosbor vagy az árvalányhaj –, s a témához hangulatos természetfotók készültek. Az iskolai bolond ballagás képei pedig hírügynökségeket megszégyenítő frissességgel jelentek meg az oldalon: ahogy kiléptek a beöltözött nyolcadikosok az iskola kapuján, Kiss Béla igazgató már töltötte is fel a fotókat a kluboldalra.

– Az elsők között voltam, aki regisztrált az oldalon, nálunk, az iskolában mindig történik valami érdekes. S bár van falutévénk, újságunk, a községnek is saját honlapja, s hamarosan az iskolának is lesz, nem vagyunk konkurenciái egymásnak, inkább együttműködünk – mondja az iskolaigazgató.

A gonyu.kisalfold.hu oldal szerkesztőit az is motiválja, hogy  a település híreire, programjaira mások is kíváncsiak. A kluboldalról már ötször jelent meg egy-egy hír, program a Kisalföld hasábjain is.

Olvasóink írták

  • 2. Tivadar 2008. június 19. 14:19
    „Rá kell menni az oldalra http://gonyu.kisalfold.hu és a jobb hasábban találsz egy gombot, "Csatlakozom" ha erre kattintasz, feljön egy ablak, ahol tudsz regisztrálni a klubba.
    Gyere :)”
  • 1. satyaba 2008. június 18. 09:02
    „Sziasztok!
    Szeretnék a klubba regisztrálni,de nem jöttem rá hogyan.Egy kis segítség elkelne”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

TEÁOR-határidő

Győr - Többnyire nagy sorok állnak napjainkban az okmányirodák vállalkozói engedélyeket kiállító… Tovább olvasom