Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Ellopták Görbicz Anita Audiját

Győr - Keddre virradóra ellopták Görbicz Anita, a Győri Audi-ETO válogatott kézilabdázójának Audiját, amelyet a csapat főtámogatójától kapott használatra egy éve.

A sportoló éppen a rendőrségről jött ki és az Audihoz tartott tegnap, amikor sikerült utolérnünk.

"Sajnos valóban ellopták az autómat – erősítette meg portálunk információját. – Reggel, amikor lementem a házunk elé, nem találtam a kocsit. Bevallom, fogalmam sincs, hogy most mi lesz. Használatra volt nálam az autó, mindent, így például a biztosítást is az Audi intézte, arról sem tudok, hogy volt-e a kocsiban GPS."

 
Éppen egy évvel ezelőtt, tavaly szeptemberben vette át Görbicz Anita a nagy értékű autót az Audi Motor Hungaria Kft. szegmensvezetőjétől, Hevesi Károlytól. Fotó: audi.hu
Éppen egy évvel ezelőtt, tavaly szeptemberben vette át Görbicz Anita a nagy értékű autót az Audi Motor Hungaria Kft. szegmensvezetőjétől, Hevesi Károlytól. Fotó: audi.hu

Görbicz Anita korábban szintén a győri vállalat által rendelkezésére bocsátott autókat használt, Audi A6-ost és Q7-est.

"Sportolóként szeretem a sportos modelleket. Ugyanakkor számomra fontos, hogy biztonságban érezzem magam az autóban. Ezért örülök, hogy az Audi modellek ezeket a tulajdonságokat egyesítik. A Q7-est már volt alkalmam kipróbálni. Nagyon élvezem, hogy magasan ülök benne, bármilyen útviszony mellett is nyugodtan közlekedhetek és a sportos manőverezés sem okoz gondot" – mondta Görbicz Anita még az autó átvételekor.

Az ellopott lávaszürke színű Q7-est egy részecskeszűrővel ellátott 3 literes, 240 lóerős hathengeres dízelmotor hajtja, amely természetesen Győrben készül. Egy ilyen új autó ára megközelítőleg 20 millió forint.


Lőre Péter, az Audi Motor Hungaria Kft. kommunikációs igazgatója az esettel kapcsolatban azt mondta:

"Sajnálom a történteket, remélem, a rendőrség jó munkát végez majd."

Érdekesség, hogy nem Görbiczé az egyetlen Audi a csapat háza táján, amelyet mostanában baj ért. Az elnök, Vanyus Attila járműve is megrongálódott. Mint azt a klub első embere elmondta, az ő autóján a műanyag részek sérültek meg látványosan.

– Ha minden igaz, kutyák tették tönkre az autót. Maguk a rendőrségi helyszínelők is úgy fogalmaztak, ritkán látni ilyen sérüléseket. Nagy a valószínűsége, hogy egy macskát támadtak meg a kóbor állatok – fogalmazott a sportvezető.

Olvasóink írták

108 hozzászólás
 • 108. Igazamvan 2009. szeptember 13. 10:09
  „Mindenki nyugodjon meg, megvan az új auto:IN-TA 857 fehér A3 cabrió, az AHM flottájából.
  Az autó jelenlegi poziciója:északi szélesség 47°46´25,99", keleti hosszúság 17°32´18,12".

  Köszönjük az Audinak a gyors reagálást erre a szörnyű tragédiára, végre nem busszal kell járni Anitának a testnevelési főiskolára.”
 • 107. vikike09 2009. szeptember 12. 20:31
  „Icsi235! Köszönöm!
  Erre gondoltam, ahogy te írtad, de pontosan azért nem fejtettem ki jobban, mert tudom, hogy abba is beleköt a magyar ember! amúgy west side hozzá téve, én is dolgozok, és én átlagba mondom azt, hogy kicsit többet kellene dolgozni.. mert ha az egész ország csak egy nagyon nagyon picivel tenne mindenért, már máshogy állnánk... De nem akarok politizálni... Mindenkinek megvan a maga véleménye. Duhos, én azért elfogadnám az a Q7-est, mert nem a pocsék kocsik közé tartozik.. Szerintem nem kéne ennyire lenézni a Q7-et. Ha egy olyan kocsival mehetsz, amilyennek szerintem életedben nem mentél, így nem tudod, hogy miről beszél az ember. A gazdagok nem fognak bele ülni, egy Camaroba...”
 • 106. duhos 2009. szeptember 11. 17:22
  „Élmény volt végigolvasni a topicot. :) Jókat röhögtem.

  német kocsi akkor sem kéne, ha a Tescóban ingyen osztogatnák. Inkább maradok az IGAZI autóknál:

  Trans Am, Camaro, Ford Mustang, Gran Torino stb. (Ezekből is kizárólag a 70-es években készült darabok)

  Jahh... és természetesen az irigység beszélt belőlem. :) ahahaaaaaa.”
 • 105. Icsi235 2009. szeptember 11. 10:29
  „Nem olyan butaság, hogy másnak is lehet ilyen autója és nem csak egy jól menő sportolónak.
  Ha valakinek olyan szakmája vagy állása van, ahol megkeresi az 1.000.000. Ft-ot havonta az kapásból ilyen értékű autót tud magának van.
  Szerintem az ilyenekre gondolt, aki azt írta, hogy más is tudna venni ilyen gépkocsit, csak nem fejtette ki igazán,hogy mire gondolt.Sokan meg magukkal azonosítják a szitut. Hát sokan tudnak ilyen autót venni és azt is tudom,hogy sokan nem:(
  Csak szét kell nézni Győrben vagy egy fullon lévő parkolóban, bmw, audi, WV és magyar, vadiúj! Ja és nem alapfelszereltség!
  Gépjármű értékesítéssel foglalkoztam és voltak olyan ügyfelek, akik 9-10 Milliót kicsengettek kp-ben vagy hitelnél a keresetigazolás mutatott 950.000 Ft-os nettó fizetést. Persze ehhez egy olyan szakma és diploma társult.
  Tudom ,hogy vannak olyan emberek, akik nem tehetik meg, hogy tanuljanak vagy anyagi ok miatt ( de szerintem ez nem olyan nagy gond, ha valaki akar ) vagy egyszerűen nincsenek olyan képességei.”
 • 104. westside 2009. szeptember 11. 09:00
  „102. vikike09 2009.09.10. 23:45

  "Mindenki dolgozna egy kicsit jobban, és többet, talán lehetne bárkinek audi Q7-es kocsija. ennyit szerettem volna hozzáfűzni."

  TE MOST EZT KOMOLYAN ÍRTAD?
  bocs, de olyan mintha egy 6 évest kérdeztek volna meg arról, szerinte hogyan lehetne több pénzt hazavinni. te vagy nem dolgoztál még soha, vagy a pénzért nem dolgoztál meg eléggé, úgy mint az átlag. komoly lenne, ha kicsit jobban, kicsit többet dolgozva lenne annyim, hogy q7-est tudjak venni... bár nem vennék, mert nem a legjobb autó :D hát ha még lenne lehetőség, hogy kicsit többet dolgozhassak vhol, pl másodállásban, a szabadidőmet nem kímélve, és még ennél is jobban csinálhassam a dolgomat, minimálra bejelentve egy magyar-külföldi cégnél.
  akkor én most elkezdek még egy kicsit jobban dolgozni, kicsit többet is, lehet ma 6-ig maradok :D megnézzük, hogy akar-e a főnököm többet költeni rám, mint eddig.”
 • 103. Icsi235 2009. szeptember 11. 00:15
  „Úgy gondolom, hogy annyira azért nem jött könnyen neki, mert sokat letett az asztalra és sok pénzt hozott a magyar konyhára a jó sportteljesítményével!
  Arról nem is beszélve, hogy ez mekkora reklám az Audinak, mert ha csak 2-en mennek be ilyen gépkocsit vásárolni már megérte. Illetve sokan elfelejtik, hogy nem tulajdonba, hanem csak használatra kapta az autót.
  Nem biztos, hogy sokan ezt a sok küzdelmet vállalták volna, amit ő véghez vitt és feláldozta az életét és az egészségét a sportnak, mert ugye sokan kényelmesebbek annál, hogy valamit tegyenek azért, hogy különbek legyenek vagy sikeresek!

  Hát az meg mindig keveri nálam a biztosítékot, hogy sokan az irigységtől nem látnak!

  Teszel azért valamit, hogy különb légy vagy csak az irigységre futja?”
 • 102. vikike09 2009. szeptember 10. 23:45
  „Hát olvasom a kommentárokat, és egy két dolgom megvagyok lepődve!!
  Hozzá teszem, hogy az audikat igen is ellehet lopni!!! 3hete loptak el Mosonmagyaróváron egy Audi A8ast, a GARÁZSBÓL!!!!!!!!! És a riasztó bevolt kapcsolva, valahogy kijátszották. Na ehhez mit szóltok???
  SZóval az audit nem kellene pocskondiázni, meg nem kellene rossz indulatúnak lenni!!
  Mindenki dolgozna egy kicsit jobban, és többet, talán lehetne bárkinek audi Q7-es kocsija. ennyit szerettem volna hozzáfűzni.”
 • 101. Kingucy90 2009. szeptember 10. 23:42
  „Sajnos itt is nagyon sok sötét,rosszindulatú,és irigy ember van,ha már nekik nincs,másnak se legyen.Ebben az országban ami mozdítható azt el is lopják,nem kell hogy 20M.érjen.
  Köcsög-nek és még néhány embernek igaza van,teljesen egyet értek velük.
  Görbicz nem véletlenül kapta az audit,élsportoló,és az életét tette fel a sportra.
  Nyugaton ennél sokkal többet kapnak,és megérdemlik.
  Magyarország büszke lehet rájuk.

  Kedves deathbird,truder,izsó,dr73,otromba,osztógép,tati,telepi,kisokos:

  Ebben élitek ki magatokat,más örömötök nincs?
  Hát csak sajnálni tudlak benneteket.
  Nézetek már magatokba,jobban járnátok.
  Latakacs tényleg "jó feleséget"választottál :->)) még magyarázkodnod se kell neki,ugyse értené meg.:-)))))
  Igen tényleg egyesek szövegértési problémákkal küzdenek.:-)))))”
 • 100. Icsi235 2009. szeptember 10. 23:40
  „Bocsánat én is rosszul írtam, egy éve kapta, de akkor sem tulajdonba csak használatra.
  De mindegy!Megérdemelte!Ne legyünk rosszindulatúak!Könnyű irigykedni másra, mint tenni azért, hogy jól menjen nekünk is!”
 • 99. adamasz1977 2009. szeptember 10. 22:27
  „Ezzel csak azt akartam mondani, ha nem sikerül este, akkor ellopja nappal, ennyi! Sőt! ha hiszed, ha nem, még gariból is! Ezek megrendelésre mennek, és nem úgy, hogy jé ott egy q7-es, el kéne kötni:)”
 • 98. adamasz1977 2009. szeptember 10. 22:23
  „Romero!

  90. hozzászólás!

  Figyú, ilyen az élet! Dolgozz te is olyan helyen, ahol adnak audit, vagy köss olyan szerződést, amit mindenki csak irigyel! El vagy tévejegve, de nagyon! Ez nem közpénz! Ha az Audinak ez megéri, akkor ne a munkásokkal gyere. Görbe a sportág egyik legjobbja, egyebek mellett gondolom az audinak is reklám.”
 • 97. kisokoska 2009. szeptember 10. 22:19
  „Kedves "adamsz"
  Én nem is a nappali tartásról beszélek, hanem az éjszakairól. Úgy tudom reggelre lopták el.”
 • 96. adamasz1977 2009. szeptember 10. 22:17
  „Igen, ezt már én is észrevettem egy-két hozzászolásnál, hogy egyesek igen súlyos szövegértési problémákkal küzködnek. (az olvasás hiánya) Azt írták, hogy EGY ÉVE KAPTA, ÉS NEM AZT, HOGY EGY ÉVRE KAPTA! Mekkor különbség, ugye?:)”
 • 95. adamasz1977 2009. szeptember 10. 22:11
  „Kisokoska!

  aki ilyen autót el tud lopni, az vérprofi! Bárhonnan elviszi, akár fényes nappal a magvasy csarnok elöl is:) Állandóan nem lehet garázsban az autó! Sajnos ilyen autoknál a lopás benne van, ezért érdemes rá már megfelelő biztosítást kötni.”
 • 94. pacsibácsi 2009. szeptember 10. 22:08
  „Milyen visszaadás előtt? Hol van benne, hogy egy évre kapta? <moderálva sértő>”
 • 93. kisokoska 2009. szeptember 10. 22:07
  „Sajnálom, de egy ilyen nagy értékű autót illik garázsban tartani nem az utcán. Legközelebb garázst is kapjon hozzá”
 • 92. deathbird 2009. szeptember 10. 21:02
  „erdekes hogy pont a visszaadas elott lopjak el (:”
 • 91. Icsi235 2009. szeptember 10. 20:37
  „Úgy gondolom, hogy annyira azért nem jött könnyen neki, mert sokat letett az asztalra és sok pénzt hozott a magyar konyhára a jó sportteljesítményével!
  Arról nem is beszélve, hogy ez mekkora reklám az Audinak, mert ha csak 2-en mennek be ilyen gépkocsit vásárolni már megérte. Illetve sokan elfelejtik, hogy nem tulajdonba, hanem csak használatra kapta az autót méghozzá egy évre.
  Nem biztos, hogy sokan ezt a sok küzdelmet vállalták volna, amit ő véghez vitt és feláldozta az életét és az egészségét a sportnak, mert ugye sokan kényelmesebbek annál, hogy valamit tegyenek azért, hogy különbek legyenek vagy sikeresek!

  Hát az meg mindig keveri nálam a biztosítékot, hogy sokan az irigységtől nem látnak!

  Teszel azért valamit, hogy különb légy vagy csak az irigységre futja?”
 • 90. romero00001 2009. szeptember 10. 20:29
  „könnyen jött könnyen ment- majd kap másikat ,az ott dolgozók meg le vannak szarva ,még bele se engedik ülni egyikbe se őket, csak az udvaron kiállított autókra csorgathatják a nyáluk, és gondolkoznak rajta hogy "nekünk sose lesz ilyen ebből a fizetésből"
  bár akkor se vennék audit ha megtehetném”
 • 89. sünci 2009. szeptember 10. 19:18
  „Tragédia!Ez aztán cimlapra való hir!A 20millás autóba nem tellett az audinak gps-re?Azt már sajnálták belőle.Amugy nem gond,majd kap helyette 30 millást,azt is hadd vigyék!”
108 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Értékesebb legyen az emberi élet

Közlekedési és munkahelyi balesetek sérültjein, szükség esetén hozzátartozóikon próbál segíteni egy… Tovább olvasom