Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Écs-Ravazd: jó úton a referencia intézményi címhez

Az Écs-Ravazd Közoktatási Társulás, a Petőfi Sándor Általános Iskola, Óvoda-Bölcsőde és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény két éve jogosult arra, hogy úgy nevezett referencia intézménnyé váljon.


Azok az intézmények kaphatják meg ezt a címet, akik egyedi, más intézmények számára is példaértékű, működésében koherens, befogadó, gyermekközpontú pedagógiai gyakorlattal, szervezeti innovációval rendelkeznek, és ezt szolgáltatásaikban publikálni, valamint átadni képesek.

Az Écs-Ravazd közoktatási társulás telephelyei jó gyakorlataik alapján megfeleltek az előminősítési eljárás során, így pályázhattak a "Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és fejlesztése" témában. Az intézmény élt a lehetőséggel és nyert: közel tízmillió forintot.
A támogatásból a referencia intézményi szerepre történő felkészülést segítő képzéseken vettek részt a dolgozók, valamint bútorokat, laptopot, projektort, fényképezőgépet vásároltak a székhely intézménybe, a ravazdi iskolába pedig újabb interaktív táblát.

A pályázathoz kapcsolódóan át kell dolgozni az alapvető dokumentumokat, és ha az intézmény megfelel egy újabb szempontsornak, akkor mondhatja magát referencia intézménynek. Ez a következő lépés, amelyet - az intézményvezetés reményei szerint - mihamarabb megtesznek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Városrészek fóruma Győrben: szemét a színháznál

Kálinger József győr-belvárosi olvasónk azt a problémát vetette fel, hogy a belváros… Tovább olvasom