Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Durva: két nap alatt 9 bűnözőn kattant bilincs a megyében!

A körözöttek között három nő is van, többen lopás, csalás, ittas vezetés miatt kaphatnak büntetést.

1. Számítástechnikai rendszeradatok elleni bűncselekmény
A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai  június 18-án 18 óra 5 perckor Győrben, a Kardán úton ellenőriztek egy koroncói lakost. A rendőrök megállapították, hogy a 27 éves férfi ellen a Győri Törvényszék, számítástechnikai rendszeradatok elleni bűncselekmény vétsége miatt elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért előállították.

2. Ittas járművezetés
Szintén a Győri Törvényszék körözése miatt fogták el azt a 34 éves gönyűi lakost, akit a győri járőrök június 18-án 19 óra 45 perckor Győrszentivánon ellenőriztek. A ittas járművezetés miatt körözött férfit megbilincselték és a Győri Rendőrkapitányságra állították elő.

3. Lopás
A győri egyenruhások június 18-án 22 óra 15 perckor Győrben, a Vasvári úton igazoltattak egy helyi nőt. A 32 éves győri nő ellen a Győri Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot, ezért őt is a helyszínen elfogták.

4. Vagyon elleni bűncselekmény
A győri nyomozók  június 19-én 17 óra 25 perckor Győr, Szigethy A. úton igazoltattak egy 46 éves helyi nőt. A rendőrök megállapították, hogy ellen a Székesfehérvári Járásbíróság vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt adott ki körözést, ezért a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

5. Súlyos testi sértés
A győri egyenruhások június 19-én 13 óra 40 perckor Győr. Nagy I. úton ellenőriztek egy 42 éves pápai férfit, aki ellen a Győri Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntettének elkövetése miatt adott ki körözést. A férfit a rendőrök megbilincselték és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

6. Vagyon elleni bűncselekmények
A győri járőrök június 19-én 14 óra 15 perckor Győr, Kossuth L. utcában fogtak el 29 éves győri férfit, akit a Győri Törvényszék, vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt körözött. A férfit a helyszínen elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

7. Sikkasztás
A Győri Rendőrkapitányság bűnügyesei június 19-én 18 óra 15 perckor Győr, Tarcsay úton ellenőriztek egy helyi férfit. A 43 éves győri férfiről megállapították, hogy ellene a Győri Rendőrkapitányság sikkasztás bűntett elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot.

8. Csalás
A Soproni Rendőrkapitányság beosztottjai június 18-án 19 óra 25 perckor egy Sopron, Bécsi úti lakásban igazoltattak egy szombathelyi lakost. A 47 éves nő ellen a Szombathelyi Törvényszék, csalás miatt körözést rendelte el, ezért a Soproni Rendőrkapitányságra előállították.

9. Lopás
A kapuvári rendőrök  június 19-én Kapuvár belterületén ellenőriztek egy kapuvári férfit. A rendőrök megállapították, hogy a 60 éves férfit a Kapuvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt körözi. A rendőrök a körözöttet megbilincselték és a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították.

Nyitóoldali képünk illusztráció. Fotó: Kisalföld-archívum.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Totális tisztújítás a győri MSZP-ben

Eredics Imre nyolc év után vezeti ismét a szocialistákat Győrben. "Dolgozni jöttem" - hangsúlyozta. Tovább olvasom