Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Czinka Panna Roma Kultúrest Győrben - videó

A Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület - hagyományaihoz híven - idén is megszervezte a Czinka Panna Roma Kultúrestet Győrben.


Pénteken rendezték a Czinka Panna Roma Kultúrestet Győrben.

Videó: Cseh Róbert


Előzmények, program:

Idén a Víziszínpad ad helyet a rendezvénynek, amely megtartva az előző évek színvonalát, most is a roma kultúra legelőkelőbb képviselőit hozza Győrbe. Az est első részében ifj. Kállai Kiss Ernő, a Magyar Televízió és a Magyar Rádió nívódíjas világhírű művésze és Zenekara lép fel.

Különlegesség, hogy a rendezvényre elkíséri édesapja, a szintén világhírű, Kossuth-díjas Klarinétkirály, id. Kállai Kiss Ernő, aki közreműködik majd a zenekar műsorában.

A műsor középső részében egy dunántúli tánccsoport, a Szomnakune Cserhaja táncegyüttes lép fel, akik főként autentikus lovári táncot mutatnak be, élő zenével kísérve.

Az est befejező részében Bangó Margit, a cigánydalok királynője, Kossuth-díjas művész és Ifj. Kállai Kiss Ernő és Zenekara fogja szórakoztatni a győri közönséget.

Meg kell említeni a támogatóinkat, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatát, az Országos Roma Önkormányzatot, és a Győr Kultúrájáért Alapítványt.

A VII. Czinka Panna Roma Kultúrest védnökei: Borkai Zsolt Győr Megyei Jogú Város Polgármestere és Dr. Szakács Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés elnöke.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tolvajokat fogott a GYŐR-SZOL rendészete a bácsai hulladékudvarban

Tolvajokat fogtak a GYŐR-SZOL Zrt. rendészei: az ellopott tárgyak és az okozott kár értéke több… Tovább olvasom