Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Csííípett a habanero! A Pitypangfelhők nyerték a hamburgerevő olimpiát Győrben - videó

A négyfős társaságok nevezésükkel a Petz-kórház gyerekosztályát támogatták édességekkel. A győztes csapat, a Pitypangfelhők presztízskérdést csinált a sörívásból, s nem is okoztak csalódást maguknak.

Csütörtök, 14.35 - Íme, a győztes csapat, a Pitypangfelhők taktikája

"A száraz hot dogokat sörrel gurítottuk le, a csípős hamburgernél igyekeztünk kikapcsolni a fájdalomfaktort" - kezdte a győztes csapat, a Pitypangfelhők egyik tagja, Trencsényi Tibor.

"Egyetemisták lévén presztízskérdést csináltunk abból, hogy a sörívásban jól szerepeljünk, s ez sikerült is. Az óriás hot dog evést magunk között csak `romantikus´ versenyszámnak neveztük - a hatalmas kiflit két oldalról támadtuk meg, majd ha megtelt a szánk, párost cseréltünk -, az óriás hamburgernél és Tátra csúcsnál pedig már a győzelemért hajtottunk, pontosabban nyeltünk" - folytatta a győri egyetemista.

"Azt nem mondom, hogy a versenyt követő órákban jól éreztük volna magunkat. Sőt, fél nappal utána még a legkönnyebb ételeket sem kívántuk meg" - búcsúzott Trencsényi Tibor.

Szerda, 21.15


Videó: Cseh Róbert


Csííípett a habanero! Hamburgerevő olimpiát rendeztek Győrben - fotók: Cseh Róbert

18.55

Az evőverseny véget ér, mi jó hírrel zárjuk tudósításunkat: a Petz-kórház kisbetegei több láda édességre számíthatnánk az evőversenyen induló csapatok, s persze a szervezők jóvoltából

18.51

Már-már halálhörgés kísérte az utolsó versenyszámot - miközben mi az esélytelenek nyugalmával kóstoltuk a csokis édességet -, az egyik, végső győzelemre esélyes csapat fő szurkolója azzal bíztatta barátját, hogy "igyál, igyál már egy kis tejet, mert rosszul leszel".

A nagy szurkoló az est egyik legnagyobb arca volt, s állandóan azt ismételgette: "én csak inni tudok, enni nem". 

18.38

Közel 1 kg-os óriás hamburgerrel néztünk farkasszemet, majd hűlt helyével. Ennek ellenére a 17 csapatos versengésben továbbra is pont nélkül állunk. Egyetlen reményünk gyerekkorunk nagy kedvence, a Tátra csúcs maradt!

18.26

Az óriás hot doggal sem volt szerencsénk, pedig ezt az utolsó falatig megettük. Úgy tűnik, hiába remek az állóképességünk, a győri egyetemistákkal nem tudjuk felvenni a versenyt.

18.02

Szégyen, gyalázat! Sörívásban sem tudtuk megszerezni a (becsület)pontjaikat. Nullaponttal állunk, s csapatunk egyelőre a habanero támadást sem tudta kiheverni.

17.50

Csííííípppp! Habanero paprikával bolondítottt három hamburgert kellett betolni a második körben. Mind a négyen könnyezünk, de ezúttal is pont nélkül maradtunk. Aki nem csípi a kisalfold.hu cikkeit, most örömtáncot járhat, annyira fáj nekünk!

17.32

Több mint 10 csapat vetélkedik; az első körben hot dog váltóversennyel kezdtünk. Bár a kisalfold.hu csapata mindent megtett, nem kerültünk be a legjobb öt közé, s nulla ponttal állunk.

Előzetes

A Mackó Kuckó és Fecske Presszó közös rendezésében kiírt hamburgerevő versenyen négyfős csapatok mérik össze bendőjüket szerda délután Révfaluban.

Nevezési díjként a Petz-kórház gyerekosztályának süteményekkel, csokikkal kedveskednek a csapatok. A kisalfold.hu felkészült a megmérettetésre: sok-sok keksszel, csokival érkezik a jótékonysági evőversenyre.

Portálunk délután öt órától online tudósít a jó hangulatú küzdelemről, este pedig videós riporttal és sok-sok fotóval várjuk Olvasóinkat!


Emlékkép egy régi Mackó-hamburgerről! Fotó: Csibor László
Emlékkép egy régi Mackó-hamburgerről! Fotó: Csibor László

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Miért jött késve a csekkem a vízdíjról? És miért kell fizetnem 2-szer 15 napon belül?

Késve érkezhetnek a víz és csatornadíj számlák - a Pannon-Víztől megtudtuk, mi a késés oka. Tovább olvasom