Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Cserbenhagyók - A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja

Győr - 2009. január 23-án történt közlekedési baleset Győrszentivánon, az Erdősor utcában. Egy ismeretlen járművezető a Pipacs utca felé tartott, majd az 1-es út kereszteződésétől 400 m-re található légvezeték feszítő oszlopának ütközött, azt kitörte, majd távozott a helyszínről. Nem ő az egyedüli cserbenhagyó a városban.

Ugyancsak adatainak hátrahagyása nélkül távozott a baleset helyszínéről azaz ismeretlen, aki február 06-án 17.45 és 18.30 óra között a Mécs László úti Tesco parkolójában autója vonóhorgával egy Mazda elejének tolatott.

A Győri Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya kéri azoknak a szemtanúknak a jelentkezését, akik a balesetet látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni, hogy személyesen a Győr, Zrínyi út 54. szám alatt, vagy a 96/520-092, a 96/520-094, valamint a 107-es telefonszámon jelentkezzenek.

Olvasóink írták

 • 4. Hector 2009. február 20. 11:35
  „Itt legalább felhívást tesznek közzé, és várják a szemtanuk jelentkezését.
  Tavaly szeptemberben a feleségem a munkahelye előtt parkolt (egy soproni általános iskola). Jól behatárolható reggeli időben (kb 10 perc) törték szét, egy világos színű szg-val, úgy a hátsó lökhárítót, hogy cserélni kellett.A kihívott rendőr felvette a jegyzőkönyvet, kijelentette, hogy ők úgysem tudják megtalálni a tettest, legjobb lesz ha a feleségem napokig figyeli a parkolóba érkező autókat.
  Még szerencse, hogy van casconk, így a 130000 Ft-os számlából csak 50000-et fizettünk.”
 • 3. tiktak 2009. február 19. 22:08
  „Cserbenhagyás vagy adatok hátrahagyása nélkül távozott- másnak kárt okozottt!
  Menekülés a felelősség elől, talán nem ismeretlen fogalom. Egyszerűen gyáva és alattvaló. de mit érünk el egy ilyen kijelentéssel? Még azt sem hogy gerinctelen, jellemtelen. Ismerheti a biztosítók szabályzatát, hogy ha nincs betétlap, úgy saját maga kénytelen a más kárát teljes egészében megfizetni. Ő a vétlen s áldozat! (Ez ma a trendi, a polgárpukkasztÓ?) Emlékszem: 1972 körül a Jawa-mmal a Vagongyár 1-es portájánál, a nagy kockakőre állított 125-ös MZ-t mikor leszálltam, a lábammal hozzáértem a kormányához és felborult, letörött a tükre! Felállítottam az MZ-t, cigis dobozomból téptem egy kis papírt, kértem valakitől egy tollat s ráírtam a nevem és címem, odacsiptettem a kuplunkkarhoz, vártam s kb tíz perc múlva elmentem. Mire visszamentem már nem volt ott az MZ. Kb. két hét múlva jött egy levél, megköszönte amit tettem s írta, hogy a tükör 140 Ft-jába került. Elküldtem a pénzt csekken. Karácsonyra írt üdvözlőlapot és ezzel befejezetté vált az ügy! Mindenki megelégedésére. (Ismerni kellett a domború nagy kockaköveket melyek csúszósak is voltak. Ez nem követhető példa?”
 • 2. MTT 2009. február 19. 17:58
  „Ha gyakrabban járőrözne a kmb-s, akkor lenne visszatartó erő....”
 • 1. sambalambabummbumm 2009. február 19. 14:02
  „Vonóhorog MONNYON LE!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ügyvéd a `cigánygárdázó` képviselő helyén

Karcagi-Mészáros Zsolt gazdasági szakterületen dolgozó ügyvédet választotta győri önkormányzati… Tovább olvasom