Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 18°C | 23°C Még több cikk.

Csellengő lányok potyáztak egy győri vonaton

A két fiatal lány hamis adatokat közölt a rendőrökkel. Kiderült, engedély nélkül távoztak a nagykanizsai és a kőszegi gyermekotthonokból.
A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai december 27-én 7 óra 57 perckor a győri vasútállomásra vonultak, mivel az egyik érkező vonatról érkezett bejelentés, hogy három utas nem rendelkezik menetjeggyel és nem hajlandóak igazolni magukat - közölte a rendőrség.

A járőrök a három nőt személyazonosságuk igazolására szólították fel, majd adataikat bemondás alapján rögzítették. Az egyenruhások megállapították, hogy két fiatalkorú valótlan adatokat közölt, ezért őket személyazonosságuk megállapítása céljából a rendőrkapitányságra előállították.

A két lány a rendőrségen beismerte, hogy hamis néven mutatkoztak be és valójában engedély nélkül távoztak a nagykanizsai illetve a kőszegi gyermekotthonokból. A rendőrök a két eltűntként körözött csellengőt a Győri Ifjúságvédelmi Intézetbe szállította és ellenük személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelesség megszegése miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Széchenyi István Egyetem - A kancellár az egyetem menedzsere

Egy hónapja megkezdték már munkájukat a felsőoktatási kancellárok. Tovább olvasom