Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Bejött a meteorológus jóslat

Behavazódtunk - Egész nap megállás nélkül esett a hó, délelőttre egyre nagyobb pelyhekben, így a reggeli latyakos idő ellenére megmaradt megyénk útjain. Az időjósok előrejelzése bevált.

Sümegi Péter regionális főmérnök ma kora délutáni tájékoztatása szerint a Magyar Közút Kht. Észak-dunántúli Regionális Főmérnökségének működési területén - Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala és Veszprém megyékben - 16 üzemmérnökségen november 10. óta folyamatos ügyeleti szolgálat működik.

A Főmérnökség teljes területén ma reggel óta – és jelenleg is - vegyes halmazállapotú csapadék – havas eső, hó – hullik. A magasabban fekvő területeken (például a Bakonyban) a hóréteg vastagsága a déli órákra elérte/meghaladta az 5 cm-t.

Győr-Moson-Sopron megye főútjai – a havazás ellenére – általában jól járhatók, az utak burkolta vizes, hókásás. A hőmérséklet 0 és +1 fok között van, ezért megyénk útjain jelentős jegesedés nem tapasztalható. Sümegi Péter elmondta azt is, hogy a regionális főmérnökség területén a sószórók mindenhol elindultak és folyamatosan dolgoznak.

Olvasóink írták

 • 2. Cseter János 2007. november 19. 16:58
  „Használt a fstum gél! Igaz még az időjárás előre jelzés tévedéséért még senkit sem vontak felelősségre!
  Az olvasónak meg úgy is mindegy! Eszi, nem eszi nem kap mást!
  Az időjáűrásról meg a Kisalföld híreiről pedig győződjön meg saját maga!
  Felelőtlen munkahelyen az a módi, hogy vagy eső lesz, vagy hó, vagy rossz idő, vagy jó! De a többi hír sem sokkal különb! Mit várnak az olvasók a megélhetési sajtó munkatársasktól? Örülnek, hogy van munkahelyük és írhatnak amit a cenzor engedélyez! Még az időjárásnál is!”
 • 1. Curawyné Hajnal Lídia 2007. november 15. 22:17
  „Üdvözletem!

  Hát " behavazódtunk"! Olvasom a Kisalföld.hu oldalait, november 15.-én, csütörtökön este: Időjárás - részletes ELŐREJELZÉS -
  VASÁRNAPTÓL SZERDÁIG - CSENDES ŐSZI IDŐ.
  Előrejelzés??????????? Nézem a naptárt: Igen , csütörtök van. Kinézek az ablakon : szakad a hó! Elolvasom újra ! Csendes őszi idő. Hogy is van ez?
  Hát valaki nagyon el van havazva!!!!!!!!
  Kérek egy kis takarítást az oldalakra !
  Köszönöm. Lídia”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megújuló játszóterek

Győr idei költsévetésének tárgyalásakor Kovács Tamás önkormányzati képviselő javaslatára a közgyűlés… Tovább olvasom