Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 6°C Még több cikk.

Baleset Győrben a 83-as főúton

Több autó ütközött olvasó-tudósítónk szerint a 83-as főúton Győrben, nem messze a Nádorvárosi Köztemetőtől.
A baleset épp a péntek legforgalmasabb időpontjában, a ballagások idején lassítja a forgalmat.A forgalmat rendőrök irányítják.

Olvasóink írták

 • 10. királylány18 2011. május 12. 19:54
  „Kedves fris....
  Elmondom neked h elég gyakran járok arra és nem 1x mérnek a lámpa után megállóba 1 fehér opelböl...ennyi rólad okoska :D”
 • 9. frissdiplomás 2011. május 03. 11:23
  „nüs
  IoI vagy nagyon, 2sávos lakott területen kívüli úton minek méregetnéd a sebességet? Mindenki lefékez a tf miatt majd nekik mennek hátulról, az ilyenek mint te miért nem a akarnak mondjuk a Bartók Béla útra vagy az Ifjúság körútra traffipaxot?”
 • 8. nüs 2011. május 01. 14:43
  „Erre az út szakaszra egy fix traffipax kellene,1 hét alatt bejönne a készülék ára
  + a rendőrlámpákra egy kamera ami felveszi a pirosban áthajtókat, na ott is bejönne napok alatt pár milla büntetés.
  Ne a 30-as tábláknál méricskéljenek.”
 • 7. Madarász 2011. április 30. 16:37
  „Minek? Nem a kereszteződésnél volt a baleset, hanem két rendőrlámpa között.”
 • 6. Axl.Bundy 2011. április 30. 13:33
  „Körforgalmat...”
 • 5. Madarász 2011. április 29. 23:09
  „Az első autó, amibe belementek, egy szlovák rendszámú, ferdén állt a sávban. Minden délután őrült módjára bevág az autók elé, csak hogy egy-egy hellyel előrébb kerüljön.

  El tudöm képzelni, hogy bevágott a mögötte haladó elé, elmérte a távolságot és nem tudtak megállni mögötte. Hogy a mellette ellentétes sávban mi történt ez jó kérdés.

  Egyébként annál a kereszteződésnél elég gyakoriak ezek az egymásba futások. Tavaly is egyik reggel 5-6 autó futott egymásba, mikor átálították a lámpákat.

  Az is lehet, hogy megint a napokban állították a zöld hullámot pirosra, ma egymás után befelé minden lámpa piros volt, nem lehetett folyamatosan haladni, tegnap még nem így volt, lehet, hogy valaki rutinból vezetett és nem figyelte a lámpát.

  Bármi történt is, egy biztos, a 83-ason nagyon elkelne a rendszeres rendőri ellenőrzés és azt a néhány kocsit kik kéne szedni, akik rendszeresen kényszerítik a manővereikkel vészfékezésre a normálisan közlekedőket.

  Egyébként meg ezek a képek már jóval később készültek, az autók egy része már nincs is rajta, mikor 4 óra körül eljöttünk ott, mentő is volt és több rendőrautó.”
 • 4. kukori 2011. április 29. 20:39
  „Mikor vezetni tanultam azt mondta az oktatóm: A gázt minden hülye tudja nyomni,de meg is kell tudni állni amikor a forgalmi helyzet megkívánja!!Igaza van vanessa-nak,be kéne tartani a követési távolságot!!!”
 • 3. vanessa 2011. április 29. 20:03
  „szép estét!már megint másokra kened? koponya1,nem megfelelö követési távolság is lehetett,ja neked sok apénzed a drága benzinre?azért mert nem hajtanak 100 al ,azok legalább ovatosobban veztenk, néhány nagy legény miatt van a sok baleset, mert még a zárovonalon is elöznek holott nem szabad,te hogy tanultad KRESZT?sok örült megy ,elöz mert nehogy valaki mögött jöjjön,utána meg ráér,ilyenek miatt van a baleset,”
 • 2. koponya1 2011. április 29. 18:56
  „Megjöttek a hét végi sofőrök a ballagásokra nagy városunkba kevés vezetési tudással!”
 • 1. Peti85 2011. április 29. 18:11
  „Mindegyik irányban a belső sávban volt egy - egy baleset. Kifele irányban egy pickupot egy furgon nyomott meg hátulról, a templom felé meg egy Fabia nyomta meg az előtte levő autót (a hátulja nagyon benyomódott), ami egy másikba csúszott még.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rába közgyűlés: veszteségből nincs osztalék

A Rába Járműipari Holding Nyrt. 859 millió forint adózás utáni veszteséggel zárta az elmúlt évet,… Tovább olvasom