Kisalföld logö

2016. 10. 26. szerda - Dömötör 8°C | 15°C

Az OTP a hanglármás győri ATM-ről: érzékeny a riasztórendszer

Olyan felújítási munkálatok zajlottak a győri Arany János utcában, melytől az ATM érzékeny riasztórendszere gyakran működésbe lépett.

A kisalfold.hu szerdán írt arról, hogy a győri Arrabona melletti meghibásodott ATM riasztója éjjel-nappal hangos lármát okoz 20-25 percenként.

Portálunk megkérdezte a pénzkiadó automatát üzemeltető OTP sajtóosztályát a hiba okáról, illetve arról, hogy a közelben élőknek meddig kell még éjszaka a riasztó hangjára ébredniük?

"A győri Arany János utcai ATM közvetlen környezetében olyan felújítási munkálatok zajlanak, amelyek miatt az OTP Bank által üzemeltetett bankjegykiadó automata érzékeny riasztórendszere gyakran működésbe léphet, ami nem jelenti az ATM meghibásodását.

Bankbiztonsági okokból a bankjegykiadó automata kizárólag aktív riasztórendszerrel üzemeltethető.

A felújítási munkálatokat nem az OTP Bank megbízásából végzik, de a hitelintézet értesülései szerint a felújítási munkálatok a héten befejeződnek" - közölte az OTP sajtóosztály.

Olvasóink írták

 • 5. Goldmund 2011. június 15. 08:42
  „Eszerint az a felújítás berezgeti az Arrabona épületét? Éjszaka felújítás folyik egy sétálóutcában? Amikor a Szent István út felújításakor reggel fél 8-kor MÉG NEM, délután 4-kor MÁR NEM dolgoztak? (Az, hogy ettől hónapokig fejre állt a közlekedés, nem érdekelte város vezetőit!)
  És annak a felújításnak a zajára nem panaszkodnak az ott lakók?”
 • 4. DarkLight 2011. június 10. 20:54
  „Kicsit más de az is bosszantó ha kp-t akarsz kivenni el is inditja a folyamatot meg is kapod az sms-t kártyát is visszaadja de pénz sehol! Azt se tudod most megterhelt a semmivel vagyis amit ki akartál venni vagy sem....hmmm! Persz egyből hivod a kiírt telefonszámot ahol megnyugtatni akarnak de ott van benned a bizonytalanság és mész a postára kivenni kerül amibe kerül de az legalább már zsebben van.( Győr Jereváni ut ATM ről van szó ma du 1 óra körül.)”
 • 3. ahhaosd2323 2011. június 10. 17:22
  „jaja elég szar

  http://kerdesek.hu”
 • 2. papa41 2011. június 10. 14:47
  „Szegény közelben lakók akkor éjszaka nem is a riasztóra ébrednek hanem a fejújítási munka zajára.Nagyon becsületes cég végzi a munkát ha éjjel nappal dolgoznak.”
 • 1. AntiFricc 2011. június 10. 14:23
  „Akkor mégis az OTP-é, csak nem abban az utcában, ahol gondoltam....”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri cigányok a közterületeken: kevesebb a munka, mint az igény a melóra

Jelenleg összesen 16 cigány származású embernek tud munkát biztosítani a GYŐR-SZOL Zrt. A munkára… Tovább olvasom