Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Az expolgármester, a hentes, a kardiológus és a redőnyös

Balogh József Győr korábbi polgármestere, jelenleg szocialista országgyűlési képviselő az alábbi közleményt juttatta el portálunkhoz a városházi történésekkel kapcsolatban.

Leendő és megtörtént személycseréktől hangos a városháza. Személycserék soha nem történnek ok nélkül. A személyzeti politikának alapos oka van. Mivel az illetékesek csak semmitmondó magyarázatokkal szolgáltak, szabad legyen néhány folyamatra a győriek figyelmét ráirányítani.

Leváltották és minden funkciójától megfosztották a stratégiai bizottság elnökét, volt alpolgármestert, a kiváló kardiológus főorvost, dr. Dézsi Csaba Andrást. A másik mérnök végzettségű alpolgármestert hosszú hónapok óta hatáskör nélkül parkoló pályára állították. A stratégiai bizottság elnökévé egy hentes és mészáros mestert, jelenleg vízóra leolvasót neveztek ki. Helyettesévé egy törekvő, redőnykészítő kisiparost is megválasztottak. Tették mindezt 2008 tavaszán, Magyarország második legnagyobb ipari városában, ahol egyetem, és a világ második legnagyobb motorgyára működik, hogy mást ne említsek.

Ha figyelembe vesszük továbbá, hogy az előző városvezetés által létrehozott közbeszerzési csoportot felszámolták és helyette budapesti ügyvédek intézik a közbeszerzési ügyeket, csodálkozhatunk. Ezek után természetesnek tűnhet, hogy ezek és más ügyek vitát gerjesztenek házon belül, de az mégis több, mint érdekes, hogy Budapestről jönnek le intézkedni, és rendet csinálni a Fidesz kötélhordozó erős embere, Kövér László személyében.

A fenti tények alapján egyre erősebb a gyanú, hogy Győrt közvetlenül Budapestről, pontosabban a Fidesz-központból fogják vezényelni. Ezen sajnálatos folyamatok miatt jó lesz, ha a győriek, vigyázó szemüket a városházára vetik
."

Reagál a Fidesz

A  Fidesz győri frakciója kétmondatos reagálást küldött a volt polgármester levelére: „Balogh Józsefen kóros mértékben eluralkodott a kapuzárási pánik. Inkább pihennie kellene!"

Olvasóink írták

42 hozzászólás
 • 42. Boros 2008. április 03. 08:41
  „Nem értem,hogy Jóska bátyánknak mi baja van a hentesmesterrel.Ugyanis ez egy szuper men,A szó legigazibbértelmében.széleskörű tapasztalattal rendelkező sokoldalú ember.Polgárör elnök is.Kisebbségi önkormányzati alelnök is volt.Igaz,hogy 8 évnyi német kisebbségi képviselői évei alatt senki nem hallotta németül beszélni de ott volt.Most vizóra leolvasó.Ez is stratégiai beosztás.Talán lesz belőle még fontosabb ember is.Figyelő szemeteket rá vessétek!!!!!”
 • 41. Gazember 2008. április 02. 22:43
  „Lehetseges,hogy vakvaganyon jar ez a vita?Nem lehet,hogy a valodi iranyitast inkabb aza vallasi gyulekezet moge bujt gazdasagi csoportosulas vette a kezebe,aki mar megvette Gyor varosat,mellekesen emlitenem:legjobb tudomasom szerint az a bizonyos mtorgyar is egy az ehez a csoporthoz tartozo ember tulajdona.Tovabbi szep napot.”
 • 40. joco1 2008. március 30. 21:24
  „pan.cser: csak egy kérdés: mondj egy olyan hetet az elmult idöszakban mikor nem volt téma a györi önkormányzat és kicsinyes balhéjai.”
 • 39. Linux Lewis 2008. március 29. 10:58
  „Valaki!

  azt írod: "Győr nagyon lepukkant 1994-2006 között"

  számomra hiheteten egy evieg az erköcs magasabb fokán álló, sose hazudós jobber, hogy írhat ekkora tudatos hazugságot, hisz amit írsz arról te is pontosan tudod, hogy hazugság.

  a győri pogárok is így gondolkodtak a balogh-éráról, hisz a rendszerváltás óta legnagyobb (15ezres) mintájú, reprezentatív közvéleménykutatás szerint akkor a győri polgárok torony magasan a legélhetőbb, legfejlettebb városnak tartották saját városukat. sajnos most már csak a 3. helyen vagyunk. :(”
 • 38. Linux Lewis 2008. március 29. 10:49
  „pan.cser te tényleg pancser vagy!

  "Képzeld el a megye egyik legmenőbb legdinamikusabb élelmiszeripari vállkozója, aki a hotelszakmában is otthon van erdetileg hentes. Hogyan merészel , kérdezed te az ostoba."

  pan.cser te nem csak pancser de ostoba is vagy és még csak olvasni sem tudsz te szerencsétlen.

  hol írtam én olyat amit nekem tulajdonítasz?

  de tudod aki azt írja, hogy győrben balogh-nál "4 milliárd mínusz volt a városban" az vagy direkt megtévsztési szándékkal írja ezt vagy hülye.”
 • 37. xy-- 2008. március 29. 09:58
  „"A képviselők ezenkívül személyi kérdések soráról döntöttek. A közgyűlés Dézsi Csaba Andrást (Fidesz) visszahívta a városstratégiai bizottság elnöki, valamint az önkormányzati tulajdonban lévő Győri Innovációs és Marketing Centrum Kft. felügyelő bizottsági elnöki posztjáról. Helyére Gangl András (Fidesz) és Kalmár Ákos (Fidesz) került. A városstratégiai bizottság alelnökévé Szabó Jenőt (KDNP) tették. Ő eddig az oktatási, kulturális és sportbizottságban töltötte be ezt a posztot, mostantól Kovács Tamás (Fidesz) teszi ugyanezt. Ebbe a bizottságba beválasztották Hajszán Gyulát (KDNP), aki előzőleg lemondott a közigazgatási bizottság alelnöki posztjáról. Utóbbi pozícióba Borsi Róbertet (Fidesz) szavazták be. Az egészségügyi, szociális és lakásügyi bizottság vezetését - Somogyi Tivadar helyett - Ecker Gyulára (Fidesz) bízták. A Győri Hőszolgáltató Kft. felügyelő bizottságába - Kalmár Ákos helyére - Borsi Róbertet delegálták."

  Csakhogy ne feledjük az okot , amely a megszólalást létrehozta.
  A lepukkadtságot és nem éreztem: utak aluljárók dugót okozó rengeteg megvásárolt gépkocsi zsúfolt bevásárlóközpontokstb.
  de nem baj, mert a Kossuth utcára tényleg nem volt még elegendő pénz.”
 • 36. Valaki 2008. március 29. 09:46
  „Okosak ezek a balosok! Persze annyi eszük azért nincs, hogy felfogják: Dézsi 10 szívet is meggyógyít annyi idő alatt, emeddig az mszpésekkel vitatkozna a városházán!
  Győr nagyon lepukkant 1994-2006 között, hála az mszmp szagértő gárdájának. :)))”
 • 35. pan.cser 2008. március 29. 08:10
  „Kedves Linux Lewis! Így van egy konyhatündér elemivel is tud beosztani, van akit diplomával is megesz a kosz. Sőt diplomás hülyékhez meg drogosokhoz, bűnözőkhöz is volt szerencsém. Nem a diploma teszi az embert, bár lehet, hogy Indiában ez az uralkodásra termett kasztot jelenti a forró Dekkán fennsikon a sok kecskepásztor között. Képzeld el a megye egyik legmenőbb legdinamikusabb élelmiszeripari vállkozója, aki a hotelszakmában is otthon van erdetileg hentes. Hogyan merészel , kérdezed te az ostoba.”
 • 34. joco1 2008. március 29. 08:01
  „Hát itt is ua. olyan a a jobbos reagálok zöme, mint maga a fenti fidesz reagálás.”
 • 33. ejnye-bejnye 2008. március 29. 07:13
  „Micsoda elmebeteg, gyűlölködők írnak ide. Az írásaitok nem a történtekről, nem a Balog József nyilatkozatáról szólnak. Arról beszéljetek, írjatok ami történt. Szerintem arról nem tudtok, egyrészt annyira meg vagytok döbbenve, hogy ezt is megmerik tenni, másrészt meg mint pártkatonák, szajkózni kell bizonyos szijjártós marhaságokat. Gondoljátok végig, hogyha 2010-ben ezek hatalomhoz kerülnek, akkor mi lesz ebben az országban. 18 éve nem ezt a demokrácia képet akartuk. Remélem 2010-ben sem. Várom gyűlölködő, mocskos hozzászólásaitokat.”
 • 32. Linux Lewis 2008. március 29. 06:32
  „konyhatündérelemivel!

  milyen négymilliárd mínusz?

  te most vagy olyan kuka vagy mint vízóra-leolvasó a költségvetéshez, vagy tudatosan mondasz marhaságot.


  ui: az előbb csak átkopiztam, de most el is olvastam a neved.
  ahogy elnézem a végzettséged és a tudásod, simán lehetnál te is alpolgármester Borkai mellett. :)”
 • 31. konyhatündérelemivel 2008. március 29. 00:31
  „Linix Lewis,a kassza rendbe lett rakva az biztos,mi az a 4 milliárd minusz? Majd az unokáink megmondják.”
 • 30. $$$$$ 2008. március 29. 00:10
  „HENTE$$$$$, REDŐNYÖ$$$$$, $$$$$OMOGYI...CINKO$$$$$OK!
  $OK $OKK!
  EZ KELL NEKED IZOMAGYÚ Z$$$$$OLTIKA ?!
  DAGADJON C$AK A FIDE$$$$$Z KA$$$$$ZA!”
 • 29. K.Sz. 2008. március 28. 23:45
  „Elég ciki ez így,ahogy van.Ma már lehet vitatkozni azon,hogy balogh milyen polgármester volt,én,bár utálom a szocikat,nem láttam rossznak.De biztosan jobbnak mint ezt fura fejű tornászlegényt,akit nem tom,miért kellett megszavazni...
  Most szépen helyet csinál magának,az okosabbjának mennie kell,mert az izomagyúak azt szeretik,ha ők tűnnek a legokosabbnak-és ahhoz ugye eléggé le kell menni.A vízóra-leolvasó meg a redőnyös talán megfelelnek e célnak.Tiszta ciki,visszatér a négyelemis igazgatók korszaka?”
 • 28. Cancer 2008. március 28. 23:45
  „komcsibalogh eleg volt, kuss legyen, tunes a politikatol”
 • 27. Linix Lewis 2008. március 28. 22:14
  „bakker elender te baromi demagód vagy!

  1990-től 1994-ig kolozsváry-nak hívták a város polgármesterét.
  az eredmény üres városkassza és komoly problémák minden területen.

  1994-től a balogh vezetésével rendbe lett rakva a város olyannyira, hogy az ország vezető városa lett.

  miről is beszélsz te?”
 • 26. xy-- 2008. március 28. 22:08
  „24-hez!

  Te! mintha a szociális népszavazás a szolidaritásról szólt volna!
  A 3 milliárdot a régiók közti különbség csökkentésére fordították.

  megint a viz meg a bor esete!-fideszes gondolkodásból.”
 • 25. Linux Lewis 2008. március 28. 22:02
  „19-nek:

  balogh nem ismeretlenül mondta a véleményét azokról akikről, hisz hosszú évekig láthatta a munkájukat a közgyűlésben.

  a demszky lányának pedig nem a balogh, hanem orbán csinált gyereket.”
 • 24. elender 2008. március 28. 21:59
  „Kedves N. Tamás! Mit is csinált itt pontosan Balogh? Lenyúlta és leélte a város vagyonát, amit az szinte magától termelt meg 1989 után a saját kiváló adottságai, földrajzi fekvése végett. Mit tett ehhez hozzá az a szűklátókörű, primitív ember? Ismered te Baloghot? Rosszabb mint Sztálin és Pol Pot együttvéve. Ja, és hogy ha ő marad, nem itt tartana a város? Apám, valóban nem itt tartana a város, ha valogjózsi és kormánya nem von el 3 milliárd forintot ettől a várostól, amivel kapcsolatban a mi jocónk egy rohadt szót nem szólt képviselőként. Kushadt, amíg Győrből elviszik a lóvét, de még sikerdíjként búcsúzóul a sok hasznosan eltöltött év után 5,5 millát felvett a város kasszájából. Ez a pofa prédikál? Recsken kellene szónokolnia, nem itt, egy talpig csíkos pizsamában.”
 • 23. xy- 2008. március 28. 21:54
  „19-hez!
  A képviselők ezenkívül személyi kérdések soráról döntöttek. A közgyűlés Dézsi Csaba Andrást (Fidesz) visszahívta a városstratégiai bizottság elnöki, valamint az önkormányzati tulajdonban lévő Győri Innovációs és Marketing Centrum Kft. felügyelő bizottsági elnöki posztjáról. Helyére Gangl András (Fidesz) és Kalmár Ákos (Fidesz) került. A városstratégiai bizottság alelnökévé Szabó Jenőt (KDNP) tették. Ő eddig az oktatási, kulturális és sportbizottságban töltötte be ezt a posztot, mostantól Kovács Tamás (Fidesz) teszi ugyanezt. Ebbe a bizottságba beválasztották Hajszán Gyulát (KDNP), aki előzőleg lemondott a közigazgatási bizottság alelnöki posztjáról. Utóbbi pozícióba Borsi Róbertet (Fidesz) szavazták be. Az egészségügyi, szociális és lakásügyi bizottság vezetését - Somogyi Tivadar helyett - Ecker Gyulára (Fidesz) bízták. A Győri Hőszolgáltató Kft. felügyelő bizottságába - Kalmár Ákos helyére - Borsi Róbertet delegálták.

  te tudtad követni ezt a kavalkádot?
  Balogh nem Borkait bírálta, ha jól olvasod!
  a pesti ügyvédi döntéseket!”
42 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A vonat nem vár?

Győr-Moson-Sopron - A kisalfold.hu megnézte és sok képpel megmutatja, hogy milyen tiszták, mennyire… Tovább olvasom