Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Az Európa Koncert Szalonegyüttes adventi koncertje

Ez évben 10. alkalommal került megrendezésre december 8-án a hagyományos adventi koncert az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény ellátását igénybevevők számára.
A koncert az Őszirózsa Alapítvány és az intézmény közös szervezésében valósult meg, idén már harmadik alkalommal a Széchenyi István Egyetem hangversenytermében.

A résztvevők soraiban ott ültek az idősek otthonainak lakói, az idősklubok tagjai, valamint a Fogyatékossággal élők Átmeneti és Napközi Otthonának fiataljai.

A vendégeket Dr. Rechnitzer János a Széchenyi István Egyetem rektor-helyettese, és Szabó Erik képviselő a Szociális, Egészségügyi és Lakásügyi Bizottság elnöke köszöntötték.

Az idei műsort az Európa Koncert Szalonegyüttes /tagjai: Horváth Orsolya ének, Radnai Ágnes hegedü, Csaby Csaba zongora, Ruisz Attila nagybőgő és az együttes művészeti vezetője: Farkas Árpád hegedű/ adta, feledhetetlenné varázsolva az ünnepi készülődést.

Műsorukban felcsendült többek között Verdi: Nabuco c. operájából a Rabszolgakórus dallama, Horváth Orsolya szólóénekestől Cesar Franc: Panis Angelicus – Az Angyalok kenyere című műve, de a magyar karácsonyi énekek java is sorra került.

Fotók: Szük Ödön

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hagyományok kiállítás Győrben

A Kisalföld Kultúrájáért Egyesület, a Gyermekek Háza és a Győri Ipartestület Művészikézműves… Tovább olvasom