Kisalföld logö

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Az ETO Park partnere lett a Jones Lang LaSalle

Hosszú távú szerződést kötött a győri ETO Park és az egyik legnagyobb nemzetközi ingatlan bérbeadással foglalkozó cég a Jones Lang LaSalle az ETO Park Élményközpont bérleményeinek kiadására.
2012 novemberétől hosszú távú szerződést kötött a győri ETO Park és az egyik legnagyobb nemzetközi ingatlan bérbeadással foglalkozó cég a Jones Lang LaSalle az ETO Park Élményközpont bérleményeinek kiadására. Közös cél az ETO Park Élményközpont bérleményeinek koncepcionális bérbeadása a győri vásárlási igények minél magasabb szintű kiszolgálásának előtérbe helyezésével.

"Az ETO Park Élményközpont újszerűsége abban rejlik, hogy nem egyszerűen egy plázát építettünk, hanem valódi családcentrikus komplexumot, ahol a család minden tagja megtalálja a neki szóló elfoglaltságot, és ahol a kiskereskedelmi, az iroda-, a szolgáltatási és a szórakoztató funkciók egymást erősítik. A kiskereskedelmi egységek számára elérhető és fenntartható áron, valamint igény szerinti kialakítással kisebb és nagyobb (50-3.000 négyzetméterig) alapterületű üzlethelyiségeket tudunk biztosítani. A bérbeadással kizárólagosan megbíztuk a Jones Lang LaSalle nemzetközi ingatlanügynökséget, amely garancia arra, hogy igényes bérlői mixet biztosítsunk vásárlóinknak és színvonalas partnerséget kínáljunk kiskereskedőink számára" - mondta Cseke Amarilla, az ETO Park értékesítési és center igazgatója.

A Jones Lang LaSalle kiskereskedelmi részlegének képviselői szerint az ETO Park a fent említett paramétereknek köszönhetően vonzó helyszínnek bizonyulhat a nemzetközi márkák számára is. Az ingatlanpiaci szakértők tárgyalásokat kezdeményeztek a nagyobb mágnesbérlőkkel annak érdekében, hogy a bevásárlóközpont még nagyobb látogatottságot érjen el. 2012 októberében az ETO PARK HOTEL**** átadásával befejeződött a győri ETO Park multifunkciós központ fejlesztése.

A több mint 17 hektáros, 30 milliárd forintos beruházás keretében megépült ETO Park a QUAESTOR Csoport ingatlanbefektetési és -fejlesztési tevékenységének ékköve, hiszen egy olyan országosan és Közép-Európában is egyedülálló multifunkciós központról beszélhetünk, amely magában foglalja a stadiont, a szórakoztató és kereskedelmi központot, valamint a szállodát.

A három éve megnyílt Élményközpont életében 2013-ban új időszámítás kezdődik, hiszen az ETO PARK HOTEL****, az Audi-gyár és a közeli Ipari Park jelentős nemzetközi cégei egy olyan pezsgő atmoszférát, jelentős vásárlóerőt, és magas látogatószámot biztosítanak, amelyek garantálják a sikert.

Olvasóink írták

 • 4. bumburnyák 2012. december 04. 10:48
  „Mondjuk elég tragikus hogy x év alatt nem tudtak találni nem bérlőket, hanem egy olyan győri vagy magyar Jolly Joker marketinges üzletembert, ingatlan hasznosító csoportot, aki elintézte volna a bérbeadást.
  Így megint egy külföldi profitál az ügyből.
  Pedig egy kis jóérzés töltött el hogy nemcsak külföldi épít "plázát" Győrben, és szerintem kinézetre Kívül-belül ez a legszebb.”
 • 3. bumburnyák 2012. december 04. 10:28
  „bn, "HOTELúúúú" szlovák csalogató marketing”
 • 2. bn 2012. december 04. 09:10
  „ETO PARK HOTELúúúúúú... két helyen is...”
 • 1. urbaniastapista 2012. december 03. 21:15
  „http://atlatszo.hu/2012/03/06/34-milliardos-oriashitel-a-kozgepnek-a-magyar-fejlesztesi-banktol/”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrben is gyűjt a Mikulásgyár

Az adományokat bárhol postára is lehet adni, a Magyar Posta ingyenesen eljuttatja az ajándékokat a… Tovább olvasom