Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Az E.ON nem szervez árubemutatókat nyereményért

Az E.ON nevével visszaélve szerveznek termékbemutatókat, ahová a résztvevőket nyertesnek nevezve hívják.
Az esetről még szeptemberben írt a Tékozló Homár. Főként idős emberek kaptak leveleket egy cégtől, amely azt állítja, a kisorsolt szerencsés egy 30 ezer forintos tárgynyereményt kap, és 1-3 évnyi teljes villanyszámla-átvállalást is nyerhet. Az előbbi biztos nyeremény, az utóbbi lehetőség.

Ezzel szemben az eset egy termékbemutató volt, ahogy műanyag termékeket lehetett volna vásárolni.

Az az E.ON közleményben tudatta, hogy visszaélnek a nevével, a fent leírt nyereményjáték szervezéséhez sem korábban, sem most nem járult hozzá, abban semmilyen formában nem vett részt, ilyen akciót nem indított és a jövőben sem tervez hasonlót.

Mindezek alapján az E.ON Hungária Zrt. nevének a fenti nyereményjáték szervezőjeként való említése félrevezető és minden alapot nélkülöz.

Az árubemutatók azóta is zajlanak, egy olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy Győrben és környékén is kaptak ilyen jellegű levelet.

"Egy kérdőivet kellett kitölteni, még talán tavasszal, és visszaküldeni az E.ON-nak (vagy inkább egy olyan címre, amiről úgy tűnhetett, hogy az E.ON-é - szerk.) Gondolom innen vették a cimeket, és hogy idős embereket szervezzenek be lehetőleg! Engem az abdai Gulyás csárdába hivtak dec. 12-én, 13-án vagy 16-án lenne a nyereményátadás. Aztán kiderült, nem nyertem semmit, és egyáltalán ilyen esetben értesitik az embert, és elküldik a nyereményt, ha valóságos a dolog." - írta Ilona.

Mi csak annyit tennénk hozzá, hogy legyenek körültekintők!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Németh Árpád képviselői fogadóórája Győrben

Németh Árpád 2013. december 10-én, kedden 17 órakor képviselői fogadóórát tart a Szocialista Klubban… Tovább olvasom