Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

Az egyetemi tudásmendzsment központ létrehozásának eredményei

A győri Széchenyi István Egyetem regionális szintű tudáshasznosulását és a tudástranszfert segítő szervezeti fejlesztések projektzáró rendezvénye (TÁMOP-4.2.1-08/1-2008-0005) lesz 2011. december 19-én, hétfőn 10.30 órától a "Bridge" Hallgatói és Oktatói Klubban (9026 Győr, Kálóczy tér 6.).

A program 10:15 órakor sajtótájékoztatóval kezdődik, majd 10:30 órától dr. Rechnitzer János egyetemi tanár, a Széchenyi István Egyetem általános és tudományos rektor-helyettesének nyitó előadásával folytatódik.

Az egyetemek harmadik "küldetése", fókuszban a technológia transzfer a témája dr. Pausits Attila a Head of the Centre for University Continuing Education and Educational Management, Danube University Krems tájékoztatójának, majd a Tudásmenedzsment Központ 2009-2011 évi tevékenységét dr. Rechnitzer János általános és tudományos rektorhelyettes értékeli.

A projekt során elért eredmények, jövőbeli fejlesztési irányok a témája dr. Dőry Tibor, a Tudásmenedzsment Központ igazgatója előadásának. A szolgáltató egyetem stratégiai megközelítésben - témakörben Szilasi Péter Tamás, a Stratégiai és Fejlesztési Igazgatóság vezetője ad tájékoztatást. A Tudásmenedzsment Központ szolgáltatásait oktatói szemmel dr. Tóth-Nagy Csaba, az AUDI Hungaria Belső Égésű Motorok Tanszék egyetemi docense értékeli.

A Tudásmenedzsment Központ szolgáltatásait hallgatói szemmel Léber Szabolcs egyetemi hallgató minősíti, a vállalkozói szempontokat Kiss Gergely, az ATRECTO Kft. ügyvezető igazgatója képviseli.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szolidaritás: megalakult a győri csoport

A Szolidaritás Mozgalom győri csoportja alig több mint egy hete alakult meg mintegy ötven taggal. Tovább olvasom