Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 5°C | 14°C Még több cikk.

Az Audi ETO kézilabdás lányai ültettek virágokat Győrben - fotók, videó

Az Audi ETO kézilabdás lányai ültettek virágokat Győrben - fotók, videó
Két új virágágyást is kialakítottak Győrben.
Több mint 75 ezer egynyári palántát ültet el ezekben a hetekben a Győr-Szol. Zrt. a városban kialakított 62 virágágyásba a szokásos éves virágosítási akció keretében. A fentieken túl 31 virágoszlop, 8 virágpiramis és körülbelül 300 ültetőkonténer, virágláda díszíti a közterületeket - közölte a társaság csütörtökön.

Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezéséhez kapcsolódva két új virágágyást is kialakítottak a Győr-Szol munkatársai. Az egyik az EYOF kabalaállatát ábrázoló Hugoo formának, a másik pedig egy, az EYOF logójának stílusához illeszkedő „Győr" feliratnak ad helyet. A két új virágágy a rendezvény forgalmas útvonalai mentén található: előbbi a Rába Quelle élményfürdő előtt, utóbbi az 1-es főút Győrből Budapest felé kivezető szakasza melletti zöld területen. A két új virágágyásba összesen 6500 növény került.

Az 1-es főút melletti virágosításban a Győri Audi ETO kézilabdásai is segítettek.

 

Az Audi ETO kézilabdás lányai ültettek virágokat Győrben
Összességében a közterületi virágágyásokban, a különböző ültetőkonténerekben, virágoszlopokban, a tematikus virágképekben és a sportrendezvények helyszíneinek környezetében több mint 120 ezer egynyári növény kap helyet.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Interaktív német csapatverseny Győrben - fotók

Interaktív német csapatverseny Győrben - fotók
Ötödik alkalommal rendezték meg az Audi Hungaria ÁMK-ban a ,,Deutsch mal anders - kunterbunt"… Tovább olvasom