Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 29. szombat - Beatrix, Erna

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Győr hírei, győri hírek > Audi bővítés Győrben: világszínvonalú lesz a gyár

Audi bővítés Győrben: világszínvonalú lesz a gyár

Az Audi győri gyárbővítésének sikerét az biztosítja, hogy "egyértelműen a világszínvonal csúcsát képviselő" üzem épül.

kisalfold.hu - mti - 2012.05.11. 11:43
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Az Audi győri gyárbővítésének sikerét az biztosítja, hogy "egyértelműen a világszínvonal csúcsát képviselő" üzem épül itt - hangoztatta a beruházás pénteki bokrétaünnepségén Frank Dreves, az Audi AG termelésért felelős igazgatótanácsi tagja.

"A minőség, a bizakodás és a szigorú következetesség nélkül, amit itt, Győrben biztosítanak, nem lenne elképzelhető" mindez - tette hozzá.

Az építési munkálatok kiváló ütemben haladnak. Meg vagyunk róla győződve, hogy a járműgyárat a tervek szerint határidőre felépítjük – mondta az eseményen Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

1234 következő >> végére >>> 31 hozzászólás
Moderálásra küldöm 31. Hunicum 2012.05.17. 16:31

Valaki árulja már el nekem, hogyan lehet azt a barom hirdetést eltüntetni az oldal jobb oldalán!
Eszem megáll, hogy nem lehet használni a funkciókat amik jobb oldalon vannak.

Moderálásra küldöm 30. Agent 2012.05.14. 22:43

29, a blog író még ahhoz is sötét volt, hogy rájöjjön, attól mert az Audi gyár építésén dolgozik, még nem Audi alkalmazott "Audis bérrel":) De nagy az Isten állatkertje.

"Egy olyan környezetben, ahol már mindenki át jár a szomszédos Austriába dolgozni, - ha ért egy kicsit valamihez., - s nem is beszélve arról hogy Győrben lassan már drágább az élet mint Bécsben.."

Ebből pedig tényleg látszik, hogy nem járt:
1. az Audiban
2. Győrben:)

Ne ülj fel minden hülyeségnek.

Moderálásra küldöm 29. cicus10 2012.05.14. 06:49

Arady: Szocdemblog-Arady Beszéljünk konkrétan!
Rabszolgatelep az Audi beruházása is..
Tegnap, 14:31
Orbán, multik, Audi, tolvajok, Audi beruházás

Néhány nappal ezelőtt jelentkeztem egy álláshirdetésre, mert szeretett, és köztiszteletben álló népi bölcsünk, és vezérünk szerint ebben az országban "bárki dolgozhat aki csak akar".
No meg állandóan bérvédelmi és munkásvédelmi nyilatkozatokat is tesz, ezért tehát úgy gondoltam hogy csak "jól járhatok" attól függetlenül is, hogy nem feltétlenül munkát kerestem, csak anyagot próbáltam gyűjteni Orbán Viktor munkaerő piaci ámokfutásához, amit - reményeim szerint - nem soká a fejükre lehet majd olvasni. Döbbenetes dolgokat tapasztaltam!

A munkát Győrött a sok milliárd Euro költséggel megvalósuló AUDI gyár új gyártelepének építésére hirdették meg, szakmunkás beosztásban. Ez azért is reménykeltőnek tűnt, hiszen az elmúlt 22 évben a politikai osztály az exportőrületében a szakipart gyakorlatilag kivégezte, és egyrészről nincs… Tovább olvasom »

Moderálásra küldöm 28. pancser 2012.05.13. 21:58

"cicus10" Körülbelül annyit ér a véleményed az Audiról amennyit rólam írtál, vagyis semmi köze a valósághoz. Ismerem az ilyen emberfajtát, azt akinek semmi nem jó, mindenféle ideákat gyárt ahelyett, hogy a szerszámot használná keményen, amit a kezébe adtak. Születtél volna grófnak!

Moderálásra küldöm 27. maslow765 2012.05.13. 13:14

Hú ez csúcs hír!!!! csak azt nem értem, arról mért nem cikkeznek, hogy az ott dolgozók napi hány órában nyomatják az ipart?! csak jól rájuk kéne küldeni a munkavédelmi felügyelőséget, akiknek csak a gépüzemnaplóba kellene belekukkantani, amiből kiderül, hogy az emberek rabszolgasorsra vannak ítélve az építkezésen. Mellékesen megjegyezve, hogy a munkaidejük reggel 7kor kezdődik, és este 8kor fejeződik be. Nincs olyan, hogy vasárnap, hiszen az is "munkanap". Szerencsétlenek kapnak napi szintem fél óra ebédidőt, azt osszák be pihenésre, evésre, ivásra!És ha ez valakinek nem tetszik, el lehet ballagni! Szánalmas, hogy az ott dolgozókkal senki nem foglalkozik, a lényeg, hogy jó ütembe halad az építkezés.....

Moderálásra küldöm 26. Agent 2012.05.13. 10:50

24.
"ÉRTHETŐ VAGYOK UGYE ÉS HA ÍROK AZ IGAZSÁGRÓL"

Nem, sajnos nem vagy érthető, mert vagy nem tudsz, vagy nem akarsz fogalmazni, én egy nagy kazal félmondatot látok, amiből nem igazán lehet kimagozni, hogy vajon mit is akartál írni?

Moderálásra küldöm 25. Hedon 2012.05.13. 10:28

#24

Némi pontosítás:
Az Audi 1993-ban írta alá a szerződést az akkori ipari miniszterrel Dunai Imrével
Győr akkori polgármestere pedig (az azóta már elhúnyt)Kolozsvári ERnő volt.
Egyébként az egész fejlesztés kronológiája itt megtekinthető:

http://audi.hu/hu/profil/beruhazas_merfoldkovei/

Kell még egy kicsit dolgozni azon hogy a győri Audi gyár letelepedése
és fejlesztése, kizárólag mszp-s érdemként legyen eladható.

Moderálásra küldöm 24. cicus10 2012.05.13. 05:44

pancser. Meg is állhat az eszed!!
Tisztelet kivétellel amit leírtam, mindenki olyan de hogy jobban megértsed a hozzá szólásomat,igen dolgozott, az Audi részszén becsülettel o csak hogy rájöttek, hogy ismét a dolgozók át lettek verve meg lettek károsítva de ha te annyira Audis vagy tudnod kell tavaly kB a dolgozok fizetése 20-30 kevesebb lett miért is ismert lenyúlták a fizetésüket. mi lett vége mivel nem fideszes lapátra tették . ugye milyen jó elhelyezkedett mivel jött egy jó lehetőség és lassan kiverte a fejéből az Audit mire jött a telefon azonnal mondjon fel érdekes honnét tudták, hogy dolgozik?? Nem volt titok, erre írtam azt, amit előtte leírtam. Semmi rágalom igen Győr büszkesége az Audi csak ne felejtsd el ezt céget nem Fidesz építette hanem az előző kormány és az előző P.M. BECSÜLET TÖBBET ÉR!!! ÉN ENGEMET NEM TUDNAK MEGVENNI SEM ÍGY SEM ÚGY. ÉRTHETŐ VAGYOK UGYE ÉS HA ÍROK AZ IGAZSÁGRÓL A NE FÁJJON. NARRÁTOR!!!!!!!!!!!!!! NEM VAGYOK CIGÁNY ÉS UTÁLOM HA CIGÁNYOZNAK,BÁR KIT… Tovább olvasom »

Moderálásra küldöm 23. maraton 2012.05.12. 20:11

Nem kell csodálkozni, az itt fröcsögők 3-4 soros szövegében hemzsegnek a helyesírási hibák, a primitívség. Aki becsülettel dolgozik, az megtalálja a számítását. Az, hogy nincs fluktuáció (illetve alig) mutatja, hogy akik ott dolgoznak, azok úgy érzik, megbecsülik őket.
A városnak óriási plusz az Audi, a munkahelyek lehetősége, igen, a jövő Győrben épül....

Moderálásra küldöm 22. narrator 2012.05.12. 18:25

15.cicus10
Szerintem azé me szigán vagy.Nem?
Már csak ez hiányzik.


31 hozzászólás1234 következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...