Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

A péri reptérről egyeztetett a nemzeti park

Elkezdődött a Péri repülőtér Natura 2000 fenntartási tervének nyilvános egyeztetése.
A Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság pályázati forrásokból készíti a Péri repülőtér kiemelt jelentőségű természetmegőrzési terület fenntartási tervét. A fenntartási terv a Natura 2000 területen található közösségi jelentőségű és a kiemelt közösségi jelentőségű fajok, illetve élőhelytípusok kedvező természetvédelmi helyzetének megőrzésére, fenntartására, valamint helyreállítására szolgáló javaslatokat, valamint ezek megvalósításának lehetséges eszközeit tartalmazza.

Az igazgatóság a tervezésbe a kezdetektől bevonta a jelentősebb területhasználókat és a december elején elkezdődött a tervezet nyilvános egyeztetése. A fenntartási terv tervezetét az igazgatóság munkatársai a Győr-Pér Repülőtér tárgyalójában mutatták be kedd délelőtt az üzemeltető társaság, a tulajdonosok és a hatóság képviselőinek, még délután a lakosság és a civil szervezetek ismerkedhettek a tervezettel.

Az igazgatóság a tervezetre vonatkozó észrevételeket és javaslatokat még december 13-ig várja postán (9435, Sarród, Rév-Kócsagvár) vagy elektronikus levélben ide: fhnpititkarsag@fhnp.kvvm.hu

A tervezéssel kapcsolatos anyagok és információk itt érhetők el >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kamion hajtott az árokba az M1-esen, Hegyeshalomnál

Teljes pályán megindult a forgalom a sztrádán kedden délután. Tovább olvasom