Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 27°C Még több cikk.

A 7. Nemzeti Feltámadás​i Menet Győrbe érkezett - fotók

A menet idén nagypénteken a tihanyi kálváriától a Hálaadás jegyében indult el 3000 km-es útjára, célja a csíksómlyói főbúcsú helyszíne.
A 7. Nemzeti Feltámadási Menet idén nagypénteken a tihanyi kálváriától a Hálaadás jegyében indult el 3000 km-es útjára, hogy pünkösd szombatján megérkezzék a csíksómlyói főbúcsú helyszínére Babba Máriához.

A győriek idén is részesei lehetnek a zarándoklatnak. A programot – hasonlóan az elmúlt évekhez – a győri rk. Belvárosi egyházközség és a Történelmi Vitézi Rend területi csoportja szervezte meg.

7. Nemzeti Feltámadási Menet - Fotók: Marcali Gábor

Idén a Darnózseliből érkező Feltámadási jelvényt és zarándokokat pénteken  fogadták a bazilikával szemben lévő Boldogasszony-kőnél, majd innét vonultak be a székesegyházba 18 órakor kezdődő ünnepi hálaadó szentmisére, ahol átvették a Feltámadási jelvényt.

Olvasóink írták

 • 7. háté 2011. május 09. 18:39
  „Bizony, nagy az Isten országa! - sok barom elfér az emberek között.”
 • 6. janika 2011. május 09. 12:38
  „Tudod a fotón vannak fekete egyenruhások és törvény értelme rájuk is vonatkoztatható nemcsak a Magyar Gárdára vagy egyéb rendet akaró masírozókra!”
 • 5. mosonmegye 2011. május 09. 11:10
  „poorman
  "Ha Jézus visszajönne, szétkergetne benneteket, ti gyalázatosak!"
  Mi az hogy ha vissza jönne? Ezek szerint te ne is hiszel benne? Így inkább hagyjad meg azoknak a döntés jogát (jelen vannak, nincsenek jelen) akik hiszik és vallják Jézus Krisztus újbóli eljövetelét. janika, néha jól szól, de nagyon sokszor azt sem tudja miről van szó. <moderálva>. Nem tudom ki masírozott Győrben meg a többi településen. A Kisalföld Onkline oldalon már több kép fent van, pl. Kapuváron a kapuvári viseletbe öltözött asszonyok, itt a győrinél is népviseletbe öltözött fiatalok kísérik a feltámadási keresztet. Tudjátok, inkább ezek és még százszor ezek, mint a munkaidő alatt hivatalosan kikért - de fizetést kaptak(!) - munkásőrök és Ifjú Gárdisták parádézzanak. Az sem tudom megérteni, miért fáj ez nektek?”
 • 4. DON 2011. május 08. 15:08
  „Attól, hogy valakivel nem értetek egyet, civilizált lények lévén tiszteletben tarthatnátok! titeket sem szólnak meg, mert otthon tutujgatjátok a jancsit! Nem vagytok jobbak Bakácsnál. Ha zavar a másik ember, nem vagytok valók a közösségbe.”
 • 3. janika 2011. május 08. 08:22
  „Ezek ennyire nyíltan masírozhatnak? Lehet, hogy a fideszes Pintér titkos szolgálait emberei?”
 • 2. háté 2011. május 06. 22:19
  „A 7. Nemzeti Feltámadási Menet - a Magyar Keresztények tiszteletadása a szülőhazához.

  1.-es.
  Jézus azt mondta! - vigyázzatok a kufárokra, megtébolyult lények!”
 • 1. poorman 2011. május 06. 20:54
  „Nemzeti Feltámadási menet. :)))))))))))))))

  Ha Jézus visszajönne, szétkergetne benneteket, ti gyalázatosak!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyurcsány az Audi-beruházásról kérdezte Orbánt, Lázár válaszolt

Lázár figyelemelterelésnek tartja Gyurcsány kérdését, amelyet a győri Audi-beruházással kapcsolatban tett fel Orbán Viktor kormányfőnek. Tovább olvasom