Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

A 30Y pénteken adja utolsó győri klubkoncertjét

A hazai könnyűzenei élet egyik legizgalmasabb rockzenekara, a 30Y november 16-án, pénteken a Bridge Klubban adja utolsó győri klubkoncertjét.

Beck Zoli és csapata november végén jelenteti meg egyedi hangzásvilágú Szentimentálé lemezét, és a következő időszakban azzal járja az országot.

Idei klubturnéja végéhez közeledik a 30Y. A pécsi rockzenekar a tőle megszokott stílusban már csak néhány alkalommal lép fel az új lemeze megjelenése előtt, ezért érdemes kihasználni a lehetőséget. A banda november 26-án egyedi hangzásvilágú, négyrészes kiadvánnyal jelentkezik.

A 30Y az elmúlt években egyszer-kétszer meglepte rajongóit egy-egy különleges Szentimentálé-esttel, amikor kevésbé ismert, halkabb, ugyanakkor játékos oldalát is megmutatta. A fiúk végre csokorba szedték a Szentimentálé koncertprogram anyagát, amely újszerű módon jelenik meg.

A Szentimentálé-anyag valójában négy részből áll. Az első adagban a Szentimentálé-repertoár 14 eddig lemezen meg nem jelent 30Y-dala szerepel, és ez az összeállítás fizikai formában, CD-n és dupla bakeliten is megjelenik (a bakelit formátumon +4 bónuszdal is szerepel), míg a többi tartalom egy számítógépes kód segítségével digitális formában, úgynevezett "vendégoldalakon" lesz elérhető az interneten.

Az első ilyen vendégoldalról a legkedveltebb 30Y-szerzemények "szentimentálésított" átiratait lehet letölteni egy kilencszámos blokkban, a második vendégoldalon öt feldolgozást hallhatunk a hetvenes-nyolcvanas évtizedből (Cseh Tamás, a Kex, a Szélkiáltó és a Bergendy együttes dalaiból), míg a harmadik vendégoldal egy videógyűjtemény 12 számmal, amelyeket Lévai Balázs válogatott ki a 30Y tagjaival forgatott filmetűdjeihez.

A rajongók többféle, kedvező árú csomag közül választhatnak attól függően, hogy milyen hordozón, mennyi tartalomhoz szeretnének hozzáférni – és akár az album társproducereivé is válhatnak! - A 30Y létezése és ereje a közönségből fakad. A rajongóink szeretete és súlya nélkül a dalaink nem törték volna át a falakat.

Ezt szeretnénk nekik megköszönni a magunk módján. A Szentimentálé árait úgy találtuk ki, hogy akár a középiskolások is megengedhessék maguknak a vásárlást a zsebpénzükből.

Akik november 18-ig a www.30y.hu oldalon keresztül előrendelik a lemezt, az album társproducerei lesznek, a nevük pedig felkerül a lemezborítóra és az internetes felületeinkre is.

Emellett a rajongók alkotásai is szerepelnek a borítón: a Városlepedő-akció keretében az előző albumunk turnéjának 30 koncerthelyszínén a nézők lepedőkre rajzolhattak, és ezekből az ábrákból válogattunk néhányat a Szentimentálé lemezborítójára – mondta Beck Zoltán, a 30Y frontembere.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A középiskolák fele nem tart felvételi vizsgát - megyei információk

Íme, azok a Győr-Moson-Sopron megyei iskolák, ahol lesz felvételi vizsga. Tovább olvasom