Győr és környéke

2014.10.15. 13:59

Illés-koncert a győri sportarénában!

Az új győri sportaréna első koncertje különleges lesz: az 50. születésnapját ünneplő Illés együttes lép fel több ismert, fiatalabb zenész társaságában. A koncertre Kisalföld-hűségkártyával kedvezményes jegyek válthatók.

kisalfold.hu


A győri Audi Arénában december 19-én nagyszabású Illés-koncertet rendeznek, több különlegességgel. Szörényi Levente, Bródy János és Szörényi Szabolcs a főszereplői a koncertnek, de ott lesznek követőik is a magyar élvonalból. A jubileumi produkció rendezője Novák Péter, a háttérhangzást pedig az Óbudai Danubia Zenekar, valamint egy hattagú rockszekció fogja biztosítani Kesselyák Gergely vezénylésével. A legnagyobb slágereket persze hagyományos előadásban hallhatjuk majd az Illés-fiúktól.


Az Illés zenekar 1964 decemberében alakult, és a magyar rocktörténelem talán legjelentősebb és legismertebb együttesévé vált. Bródy János, Illés Lajos, Pásztory Zoltán, Szörényi Levente és Szörényi Szabolcs közös pályafutásuk során csaknem 100 dalt írtak, melyek szinte mindegyike sláger lett. Illés Lajost és Pásztory Zoltánt sajnálatosan korán elveszítette a csapat, a többiek azonban örömmel állnak színpadra idén is, az 50. évfordulón.

A győri koncerten fellépő előadók és zenekarok: Szörényi Levente, Bródy János, Szörényi Szabolcs, Szörényi Örs és zenekara, Vastag Tamás, Vastag Csaba, Szabó Ádám, Anna and the Barbies, Intim Torna Illegál, Subscribe, PASO, Óbudai Danubia Zenekar.

Jegyinformáció:

A belépőjegyek több árkategóriában kaphatók, Kisalföld-hűségkártyával pedig 490 Ft kedvezmény is jár a Kisalföld-előfizetőknek.
Teljes árú jegyek kaphatók:

Az Árkád Győr Bevásárlóközpont Illés 50 jegypont pultjánál és a Látogatóközpont Győr/Tourinform irodában.
Online jegyvásárlás: www.tex.hu


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!