Győr és környéke

2014.06.20. 13:44

Totális tisztújítás a győri MSZP-ben

Eredics Imre nyolc év után vezeti ismét a szocialistákat Győrben. "Dolgozni jöttem" - hangsúlyozta.

Uram Boglárka

Radikális változások zajlanak a Magyar Szocialista Pártban országos és városi szinten is -  tudtuk meg a párt pénteki tájékoztatóján Győrben.

Kiderült, a Győr és környéke szervezet teljes tisztújításon esett át június 18-án. Az új elnök [namelink name="Eredics Imre"] lett.

A helyi párt alelnökei

Balogh Imre és Pollerisz Balázs.

Az elnökség tagja maradt [namelink name="Balogh József"], Molnár Ákos, Szabó Sándorné, Takács István és Takács-Nagy Erzsébet.
Az összevont taggyűlés határozatokat hozott az őszi önkormányzati választásokkal kapcsolatban, felhatalmazták az elnökséget az együttműködési tárgyalások folytatásra, az előzetes megállapodások pontosítására és megkötésére.

Eredics Imre a sajtótájékoztatón elmondta, célja a párt alapoktól való újjáépítése, a baloldaliság elveinek létrehozása, a régi ígéretek megvalósítása. Továbbá kifejtette, hogy a sajtó szabadsága ma már mindenütt a demokrácia fokmérője, így minden olyan akció, amely leplezett vagy leplezetlen módszerekkel korlátozni akarja a szólás szabadságát, támadás a demokrácia ellen.

A nyolc év után újra visszatérő elnök eddig a párt belső politikai életében tevékenykedett, így kihangsúlyozta: „Ma sem a nyilvános politizálásba szeretnék visszatérni, én dolgozni jöttem."

Eredics imre és Balogh József

Eredics imre és Balogh József


" onloadedmetadata="null" oninput="null" onabort="null" oncanplay="null" onsuspend="null" onpause="null" onratechange="null" onstalled="null" implementation="null" onerror="null" onloadeddata="null" onseeking="null" class="fb-post" onseeked="null" oncanplaythrough="null" onsubmit="null" onreset="null" onplay="null" onvolumechange="null" onplaying="null" ontimeupdate="null" onloadstart="null" ondurationchange="null" onwaiting="null" onselect="null" onended="null" onemptied="null" onprogress="null" nofocusrect="null" fb-xfbml-state="rendered" fb-iframe-plugin-query="app_id=&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkisalfold.hu%2Fposts%2F717144434990588&locale=hu_HU&sdk=joey&width="466"">

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!