Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Rendkívüli lehetőségek a gyártó és a kereskedő cégek előtt

Több iparágban már látszódnak a gazdasági kilábalás jelei.

A válság természetszerűen magával hozott nagyon sok változást, ami a kkv-k számára rendkívüli piaci lehetőségeket tartogat. A fellendülés rajtvonalánál állva, minden cégnek magának kell eldöntenie, hogyan használja ki ezeket az üzleti lehetőségeket.

Monszpart Zsolt, a Magyar Innovációs Szövetség elnökhelyettese is a vállalkozások előtt álló kitörési pontokra hívta fel a figyelmet, a Kapcsolatépítő Üzleti Randi Klubnak adott interjújában. Monszpart úr kifejtette: „Minden vállalkozásnak a saját maga területén és saját lehetőségeit figyelembe véve kell azokat a lépéseket meghoznia, melyekkel a jövőjét építi. Ez lehet a piaci igényekre, keresletre jobban illeszkedő megújított termék /szolgáltatás, de lehet a belső folyamataiban olyan költségcsökkentés, mellyel jelentősen növelni tudja piaci versenyképességét.

Monszpart Zsolt, a Magyar Innovációs Szövetség elnökhelyettese
Monszpart Zsolt, a Magyar Innovációs Szövetség elnökhelyettese
Minden ágazatban rendkívül gyors a fejlődés, ezzel csak folyamatos képzéssel, a partneri kapcsolatok erősítésével lehet lépést tartani.
Javaslom, működtessék személyes kapcsolatrendszerüket és vegyék át a bevált, jó módszereket. Törekedjenek a több lábon állásra, legyenek több nagyvállalatnak a nélkülözhetetlen beszállítói. Ne akarjanak minden szaktudást a saját cégen belül kiépíteni, bizonyos dolgokat el lehet külsős segítséggel (alvállalkozó, tanácsadó) indítani, majd később eldönteni a leghatékonyabb működési formát."

A KÜR Klub lehetőséget biztosít - mintegy 24 iparágban, szakterületen dolgozó - gyártó, kereskedő cégeknek, akik az elkövetkezendő időszakban az intenzív növekedésben érdekeltek, hogy megismerhessék egymást, konkrét, irányított tárgyalásokat bonyolíthassanak, és gyümölcsöző üzleti partnerségeket alakítsanak ki.

Figyelem! A hatékonyság miatt csak korlátozott számban - egy-egy iparágból, 3-3 vállalkozás számára tudunk bemutatkozási, tárgyalási lehetőséget biztosítani.
Bővebb információ: http://www.uzletirandi.hu/talalkozo

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább nőtt a Wienerberger vesztesége

A cég az első negyedévben kisebb bevételt ért el és nagyobb veszteséget szenvedett el, mint egy… Tovább olvasom