Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 23°C Még több cikk.

Már a tőzsdén forognak a Facebook részvények

Soha ekkora cég még nem lépett tőzsdére, mint a Facebook New Yorkban.
A kibocsátás alatt 421,2 millió darab részvényt adtak el 38 dolláros áron, ami alapján a társaság piaci értéke 104,2 milliárd dollárra emelkedett, és ez azt is jelentette, hogy ekkora értékű céget még soha nem vezettek be amerikai tőzsdére. A Facebook tehát minden idők legnagyobb technológiai kibocsátását hajtotta végre.

A részvényértékesítés az amerikai befektetőknek kedvezett, piaci információk szerint a nagy európai befektetőházak is csak töredékét kapták az igényüknek, míg sajtóinformációkból tudni, hogy régiónkban egy befektető sem kapott.

Emiatt volt érdekes a részvény első tőzsdei kereskedési napja, a kisbefektetők egy része már akkor elkezdett vásárolni. A legtöbben azonban a szakemberek tanácsai alapján kivárnak, megvárják a túlfokozott hangulat lecsenését, és pár nap múlva döntenek a vételekről.
A Facebook részvényvásárlás iránt érdeklődők befektetési szolgáltatón keresztül naprakész információt kapnak a részvények árfolyam alakulásáról, az aktuális piaci klímáról, és szakértők segítségével könnyebben kiválaszthatják a számukra kedvező piaci helyzetet.
Kérdezze szakértőnket, válassza befektetési szolgáltatásainkat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erősít a Centrope

Szorosabbra kívánják fűzni az együttműködésüket a közlekedés, a művelődés, valamint az oktatás és a… Tovább olvasom