Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Magyarul elérhető a legnépszerűbb online kereskedési rendszer

A magánbefektetők eddiginél szélesebb rétegei számára válhatnak elérhetővé a globális áru- és kötvénypiacok a Market Star kereskedési platform magyarországi megjelenésével.

A világon legrégebben kifejlesztett és legelterjedtebb globális kereskedési platform magyar nyelven elérhető a Buda-Cash Brókerháznál, amely az angliai központú online szolgáltató első magyar kizárólagos partnere. A rendszeren világszerte milliók kereskednek 4 kontinens 100 országának mintegy ötezer szolgáltatóján keresztül.

A kereskedési platform elérést biztosít 30 tőzsde részvénypiacához, derivatív és nemzetközi árutőzsdei termékekhez, valamint a globális devizapiac kontraktusaihoz. A Market Star a kisbefektetők számára számos előnyt biztosít, ugyanis kicsik a kontraktusméretek, alacsony az induló tőkeigény, és a díjai is versenyképesek, továbbá a rendszer könnyen kezelhető és átlátható.

A Buda-Cash Brókerháznak nem ez az első online kereskedési szolgáltatása. A brókercég nem is hiánypótlónak szánta az új szolgáltatást, hanem a nemzetközi befektetési szolgáltatási piac kihívásainak próbál megfelelni.

A piaci verseny ugyanis új korszakba lép, amelyben a szolgáltatások minősége, a kereskedési rendszerek fejlettsége és biztonsága, valamint a mindinkább ügyfélbarát megoldások döntik el a versenyt - vélik a társaságnál.

A Buda-Cash abban bízik, hogy a globális platform Nyugat-Európához hasonlóan itthon is a legkedveltebb kereskedési rendszere lesz a magánbefektetőknek.

Abefektetési kedvet fokozhatja, hogy az idén januártól kedvezően változtak az adózási feltételek, és a tőzsdén kívüli ügyletekre is a tőzsdei befektetésekkel azonos adózási szabályok vonatkoznak.

Ez elősegítheti a kereskedési platform kínálatának teljesebb kihasználását.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MÁV: több társaság csatlakozott a START Klub kártyacsaládhoz

A termékfejlesztés keretében több közlekedési társaság csatlakozott a vasúti utazáshoz kedvezményt… Tovább olvasom