Kisalföld logö

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 22°C Még több cikk.

Közel 400 látogatót vár a Médiapiac és Kutatás Konferencia

Április 9-10-én negyedik alkalommal rendezi meg a Médiapiac Konferenciát a Médiapiac.com, amely a Kutatás Konferencia révén ismét izgalmas kísérőeseményt kínál a szakmabelieknek. A tapolcai Hotel Pelionba idén közel 400 résztvevőt várnak a szervezők.

2013. április 9-10-én ismét összegyűlnek Tapolcán a médiavállalkozások, a médiaügynökségek, a kutatócégek és a márkatulajdonosi oldal vezető szakemberei. A Médiapiac Konferenciára és immár második alkalommal sorra kerülő kísérőrendezvényére, a Kutatás Konferenciára csaknem 400 főt várnak a szervezők.

„Tavalyi, az Integráció kora mottóval megrendezett konferenciánk előadói kimondták: az álmodozások kora lejárt. Egyre többen gondolják úgy, hogy a 2013-as év forradalmi változásokat hozhat a médiapiacon. Az idei Médiapiac Konferenciának ezért választottuk a <> mottót. Konferenciánk iránt évről-évre nő az érdeklődés, így idén csaknem 400 főt várunk Tapolcára. Nem a létszám ugyanakkor a fő szempont: célunk, hogy valóban hasznos tartalmakat és színvonalas szakmai fórumot kínáljunk a leglényegesebb piaci kérdések megvitatására" – mondta el Dr. Szakács László, a Médiapiac.com márkát jegyző Grabowski Kiadó ügyvezető igazgatója.

Külön öröm, hogy a Magyar Reklámszövetség 2012 után ismét a Médiapiac Konferencián mutatja be a friss net-net reklámköltési adatokat. Emellett a két nap során a közönség megismerkedhet a médiapiac vezetőinek jövőképével, a legfrissebb közönségmérési, médiakutatási kérdésekkel. Az első nap két szekciója a reklámpiac és a terjesztés friss trendjeivel foglalkozik, míg a második napon a prémium tartalmak és az FMCG márkatulajdonosok kerülnek a középpontba.

A látogatók mindkét napon színvonalas kísérőprogramon vehetnek részt: a Szinapszissal társszervezésben immár másodszor valósul meg a Kutatás Konferencia, amely ezúttal az ügyfélközpontú kutatást tűzi zászlajára.

A Médiapiac.com-ról

A Médiapiac.com a Grabowski Kiadó B2B médiamárkája, amely a médiapiac és a marketingkommunikáció legfrissebb trendjeivel, aktuális szakmai kérdéseivel foglalkozik. A márkához kéthavonta megjelenő szaklap, napi frissítésű portál, heti rádióműsor és évi négy konferencia tartozik. A Médiapiac.com márka tulajdonosa a Grabowski Kiadó, amely mellette a Bor és Piac és a Trade Magazin vezető szaklapok kiadója is.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alig mozdult a forint árfolyama hétfő délelőttre

Tartotta péntek esti árfolyamát a forint hétfőn délelőtt, az eurót fél tízkor 298,71 forinton… Tovább olvasom