Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

A világ üzleti élvonalában

Nemzetközi elismerés a QP Zrt.-nek és Bogisich Ferenc vezérigazgatónak.
Újabb sikeres mérföldkőhöz érkezett a győri Qualitative Production Gépipari és Kereskedelmi Zrt. (QP Zrt.) és Bogisich Ferenc vezérigazgató, aki a közelmúltban munkatársaival átvehette a 2014-es év kelet-közép-európai régió legjobb vállalata és „Az év menedzsere" díjat Londonban. A díjra a Europe Business Assembly – Oxford terjesztette fel a QP Zrt.-t és Bogisich Ferenc vezérigazgatót.

A jó vezető teljesít és ösztönöz

John W. A. Netting, a Europe Business Assembly – Oxford főigazgatója a díjról elmondta: „A vezetői képesség olyan tevékenységeket jelent, amelyek cselekvésre ösztönöznek, eredményeket hoznak és fokozzák a teljesítményt. Az igazi vezető kellő magabiztossággal rendelkezik, van bátorsága kemény döntéseket hozni, és odafigyel mások igényeire. Lehet, hogy nem akart vezető lenni, de azzá válik cselekedeteinek minősége, a tisztességes cselekvésre való törekvés révén. %BBAz év menedzsere%AB díj a világszerte magas szinten tevékenykedő vezetők egyedi kiválóságát ismeri el és tünteti ki. Mi az EBA-nél folytatjuk és a jövőben is folytatni fogjuk szenvedélyes utunkat, melynek során azokat a kiváló vezetőket és szervezeteket ünnepeljük és tüntetjük ki, akik a szakmában, az iparban, valamint a regionális és globális gazdasági folyamatokban jelentős változásokat hoznak és fognak hozni."

A nevezés nyitva áll a hatékony vállalatok, projektek, vezérigazgatók és kiváló topmenedzserek számára. Indoklásuk szerint a QP Zrt. és Bogisich Ferenc vezérigazgató rendelkezik a díjra jogosító értékekkel.

Czibula Zsolt, a QP Zrt. egyediüzletág-igazgatója, John W. A. Netting, a Europe Business Assembly – Oxford főigazgatója, Albert Zsolt szériaüzletág-igazgató, Bogisich Ferenc vezérigazgató, Sütöri Istv
Czibula Zsolt, a QP Zrt. egyediüzletág-igazgatója, John W. A. Netting, a Europe Business Assembly – Oxford főigazgatója, Albert Zsolt szériaüzletág-igazgató, Bogisich Ferenc vezérigazgató, Sütöri Istv


A jelölés

A jelöltek kiválasztásának folyamata a Europe Business Assembly – Oxford (EBA) komplex vizsgálatán és az EBA-partnerek ajánlásain alapul. Ezen partnerek között szerepel az Európai Piackutató Központ (Belgium), a Baden-württembergi Export Akadémia (Németország), a Tanácsadók és Piackutatók Szövetsége (Cseh Köztársaság), a Minőség-
ügyi Szabványok Intézete (Svájc) és az Oxfordi Akadémiai Társaság (Nagy-Britannia). A jelölés magába foglalja a nemzeti és nemzetközi tanúsító szervezetektől, regionális és nemzeti szövetségektől, kongresszusokról, fórumokról, kiállításokról és az ipari médiától történő adatgyűjtést is.

Bogisich Ferenc vezérigazgató
Bogisich Ferenc vezérigazgató


A díjátadó ceremónia április 21-én, a londoni palotanegyedben lévő Institute of Directors székhelyén volt, melyet az Egyesült Királyság befolyásos és tiszteletet érdemlő szervezeteként ismernek. Több mint száz sikeres évvel a háta mögött az IoD-t olyan tagok határozzák meg, akik a legtehetségesebb és legtapasztaltabb cégvezetők közé tartoznak az Egyesült Királyságban és külföldön, a teljes üzleti palettát képviselve – a start-up vállalkozásoktól a közszférában tevékenykedő igazgatókig és a multinacionális vállalatok vezérigazgatóiig.

„Az év menedzsere" díj kritériumai

– a vállalat általános teljesítménye
– üzleti hatékonyság
– versenyképesség és előnyök
– stratégiai jövőkép
– vezetés és személyiség
– innovatív üzleti eredmények
– a vállalat társadalmi felelősségvállalása


A siker titka a csapat

A QP Zrt. vezérigazgatója, Bogisich Ferenc a díjjal kapcsolatban elmondta: „Ha meg kellene fogalmaznom, hogy mitől sikeres 22 éve a QP Zrt., akkor a folyamatos fejlődést emelném ki először. Autó- és járműipari cégek beszállítójaként a technológiai fejlesztés, az eszközpark folyamatos bővítése és a minőségbiztosítás áll üzleti stratégiánk legfontosabb helyén. Az, hogy Európa több országában ott lehetünk termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, annak köszönhető, hogy maradéktalanul meg tudunk felelni annak az elvárt magas színvonalnak, amit megrendelőink támasztanak felénk. Ahogy az év legjobb regionális vállalata és %BBAz év menedzsere%AB díj összetartozik, úgy ezt én sem tudom kettéválasztani. Biztos vagyok abban, hogy az elismerés nemcsak az én sikerem, hanem a MI csapatunknak a sikere, amit közösen értünk el valamennyien a QP Zrt.-ben."

„Az év menedzsere" díj

A jó vezető képességei magukban foglalják a motivációs képességet, a koncepciók megértésének képességét, ötletek kidolgozását és az elmélet gyakorlatba való átültetését, a meggyőzőképességet és a környezeti változásokra való rugalmas reakció képességét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem nyitnak ki a görög bankok hétfőn

Zárva maradnak hétfőn a görög bankok - közölte a görög Piraeus Bank vezérigazgatója vasárnap este,… Tovább olvasom