Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Fesztivál ˝házi rend˝

A 6. Szentiváni Fesztivál szervezői összeállítottak egy ˝házi rendet˝, amelyben olyan természetes viselkedési normákat szedtek egy csokorba, ami a rendezvény ideje alatt minden felnőtt embertől elvárható.

Az SZFESZT hivatalos honlapja itt megtekinthető.


Amire figyeljünk...

A Biztonsági emberek folyamatosan ellenőrzik a karszalagokat, amelyek ha sérültek, szakadtak, vagy látszik, hogy "hazai", akkor eltávolítják és el kell hagyni a Fesztivál helyszínét!

A biztonsági emberek, amikor átvizsgálnak Benneteket csak a munkájukat végzik, ezért ne nehezteljetek! Saját érdeketekben ne hozzatok szúró, vágó eszközöket, kábítószert, semmilyen illegális dolgot!
A fesztivál területére csak úgy léphetsz be és csak úgy tartózkodhatsz bent, ha viseled a karszalagot. Ennek meglétét kollégáink folyamatosan ellenőrzik.

Vigyázzunk értékeinkre!
Fontos, hogy vigyázzunk egymás testi épségére, vagyontárgyaira! Szervezők nem tudnak felelősséget vállalni az értékeitekért.

Bejáratnál mindenkit átvizsgálunk, hogy biztosítsuk, hogy senkinél ne legyen törvényellenes, a fesztivál területére be nem vihető tárgy, eszköz.

Jegytulajdonosként egyben hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy rólad, a közönség tagjaként kép- és filmfelvétel készüljön. A felvételek készítőivel szemben semmilyen követeléssel nem lehet fellépni. A biztonság és a bűnmegelőzés érdekében a rögzített képeket megőrizzük.

A helyszínen bőven található szemetes, amibe a hulladékot tehetjük
A helyszínen bőven található szemetes, amibe a hulladékot tehetjük

Vigyázzunk egymásra!
A Szervezők mindent elkövetnek a balesetek elkerülése véget, de nem lehetnek ott mindenhol, így mindenki saját magáért vállal felelőséget, illetve a kiskorúakért szüleik, kísérőik!

Vigyázzunk a környezetünkre!
Felesleges elmondanunk, hogy óvjuk, védjük környezetünket, de mégis tegyünk így! Lesz bőven szemetes, ha lehet ne a földre dobjátok a szemetet. Közös érdekünk!

Folyamatosan tisztítjuk a fesztivál helyszínét, hogy mindenki közérzete jó legyen, ehhez azonban Ti is kelletek, hogy feleslegesen ne kelljen dolgozni.

Jó szórakozást, várunk mindenkit!
Addig is kellemes pihenést!

A 6. Szentiváni Fesztivál részletes programja ide kattintva elérhető. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közérdekű információk a fesztiválról - még egyszer!

A 6. Szentiváni Fesztivál szervezőcsapata összeszedte még egyszer a fontosabb információkat,… Tovább olvasom