Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 6°C Még több cikk.

Vita Európa jövőjéről - Vegyen részt a párbeszédben online

Ön is részt vehet az EU jövőjéről szóló vitában. Kövesse élőben itt.

A vita Önről szól: az Ön jogairól, az Ön jövőjéről. Az Európai Bizottság képviselői az Unió minden országába ellátogatnak. A vitafórumokon részt vevő polgárok magas szintű európai döntéshozóknak tehetik fel kérdéseiket és mondhatják el véleményüket. Önnek is alkalma nyílik majd, hogy uniós politikusokkal közvetlenül eszmecserét folytasson arról, hogy milyennek szeretné látni Európát, és hogy mit vár a jövőben az Európai Uniótól.

Vegyen részt a párbeszédben!


Párbeszéd Győrben, élőben >>Citizens’ Dialogue

Az Európa-szerte nagy érdeklődésre számot tartó „Citizens’ Dialogue" - „Párbeszéd Európa jövőjéről" elnevezésű programsorozat magyarországi állomásának 2013. október 3-án Győr ad otthont.

Hogyan képzeli el Európa jövőjét? Mit vár el az Európai Uniótól? Mit gondol EU-s jogairól? Mondja el véleményét személyesen, és kérdezze a vendégeket: Andor László uniós biztost, Győri Enikő külügyminisztériumi államtitkárt és Őry Csaba EP-képviselőt.

A fórum az emberek mindennapjait érintő témákról szól. Szóba kerül többek között a gazdasági válság és a munkanélküliség, a fiatalok foglalkoztatásának kérdése, a kis- és középvállalkozások támogatása.

A konferencián való személyes részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát jelezze a Győr-Moson-Sopron megyei Europe Direct európai információs pont emailcímén: gyms@europedirect.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Te tudod? - A polgárok európai éve 2013 - Kvíz

Töltse ki kvízünket, ha kíváncsi mennyit tud az Európai Unióról! Tovább olvasom