Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Szinte egy helyen történt három baleset az M1-esen

Szombat délután egy kamion kidöntötte a szalagkorlátot a 21-es kilométernél. Egy órával később motoros és személygépkocsi, majd egy teherautó és egy személyképkocsi ütközött.
19.11 - Egy sávon megindult a forgalom az M1-es autópálya 22-es kilométerszelvényénél, vagyis annál a balesetnél, ahol motorosbaleset történt. Az autópálya másik két baleseti helyszínén, tehát egy kilométerrel távolabb, ahol oldalára borult egy kamion, illetve a 25-ös kilométerszelvénynél, ahol több jármű ütközött, még mindig tart a műszaki mentés. A torlódás jelentős, több kilométeres.

Fotók

Előzmények


13.35 - Kidöntötte a szalagkorlátot, majd oldalára borult egy kamion az M1-es autópálya 21-es kilométerszelvényénél, Biatorbágy térségében, a Győr felé haladó irányban.

A törökbálinti katasztrófavédelmi őrs tűzoltói dolgoznak a helyszínen, ahol a jármű a Győr felé vezető oldalon két, míg a másik oldalon egy sávot zár el. A forgalom mindkét irányban egy sávon halad - tette közzé a Katasztrófavédelem.

14.32 - Egy órával később újabb baleset történt az M1-es autópályán, egy kilométerrel lejjebb a Biatorbágy térségében történt kamionbalesettől. Motorkerékpárossal ütközött össze egy személygépkocsi, a törökbálinti katasztrófavédelmi őrs tűzoltói mentőt kértek a helyszínre.

A forgalom a főváros felé vezető oldalon leállt, a járműveket rendőri segítséggel a közeli benzinkút felé terelik.

15.43 - Újabb egy óra elteltével a 25-ös kilométerszelvénynél Herceghalom térségében, a főváros felé történt baleset. A két korábbi baleset helyszínéhez nagyon közel egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze.

A törökbálinti katasztrófavédelmi őrs tűzoltói feszítővágóval szabadítanak ki egy beszorult sérültet. Az autópálya forgalmát az 1-es főútra terelik.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félpályán halad a forgalom a 86-oson Répcelaknál

Az érintett szakaszt korábban azért kellett lezárni, mert kigyulladt egy teherautó utasfülkéje. Tovább olvasom